Műsorújság
RTL Most

Előbb mint a TV-ben! Már elérhető a Mellékhatás fináléja az RTL Most+-on!

A TV képernyőjén április 4-én, az RTL Most+ platformján azonban már március 28-án elstartolt nagysikerű sorozat, Kovács Dániel Richard rendezésében mutatja be a béranyaság csöppet sem felhőtlen és veszélytelen világát.

A magas színvonalú, 10 epizódból álló sorozat középpontjában Zoltán (Adorjáni Bálint) áll, aki műhibájával nem csak saját életét, de Kata (Tenki Réka) egészségét is kockára teszi, amihez Zsoltnak (Nagy Zsolt) is lesz egy-két szava a saját eszközeit bevetve. Mindeközben szemtanúi lehetünk annak is, hogy Zoltán és Berta (Borbély Alexandra) harmónikus házassága miként megy tönkre a végzetes hiba miatt. A Mellékhatás az RTL Magyarország első saját fejlesztésű sorozata, melyet Kovács Dániel Richárd rendezett, a vezető forgatókönyvíró Gasztonyi Kálmán, az operatőr Gosztola Schenker Ábris, a showrunner Herman Péter voltak.

A Mellékhatás fináléja június 6-án lesz látható az RTL Klub-on, azonban az exkluzivitás élményét garantálva, az RTL Most+-on továbbra is láthatóak lesznek a nagysikerű sorozat 1 évadának epizódjai, sőt a prémium platform felhasználói számára már elérhető az utolsó rész!

Az évadzáró epizód előzetese itt nézhető meg:

https://rtl.hu/rtlklub/mellekhatas/elozetes-10-resz-2020-06-06-elso-evad-utolso-resz

Legnézettebb videók