Műsorújság
RTL Most

Álarcban és álarc nélkül is sikert szüretel az RTL Klub

Az RTL Klub az elmúlt héten minden estén győzedelmeskedett a konkurenseivel szemben, és átlagosan 17,2%-os közönségarányt ért el a kiemelt célcsoporton.

A főműsoridőt megelőző Híradó a 40. héten átlagosan 16,9%-ot (SHR) tudott felmutatni a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton.

Hétköznaponként az estét a Fókusz indította, amely az előző héten átlagosan 15,7%-ot (SHR) hozott. Az infotainment magazint a Drága örökösök követte, amely a múlt héten átlagosan 18,4%-ot (SHR) produkált a 18-49-es célcsoporton. Ökörapáti lakóinak életét átlagosan közel 779 ezren kísérték figyelemmel a teljes lakosságból. A napi sorozat után a Nyerő páros következett, amely átlagosan 18,8%-ot (SHR) ért el a kiemelt célcsoporton. A teljes lakosság köréből pedig átlagosan több mint 646 ezer néző követte figyelemmel, hogy milyen feladatokkal kell megbirkózniuk a pároknak.

A hétköznapok mellett a hétvége is remek eredményeket hozott az RTL Klub számára. Szombat este A mi kis falunk 21,4%-os közönségarányt tudott felmutatni a 18-49-es célcsoporton. A saját gyártású sorozat ezúttal több mint 888 ezer nézőt szögezett a képernyő elé a teljes lakosságból.

A vasárnap este főszereplője az Álarcos énekes volt, amely 21,2%-ot (SHR) produkált a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton és ezzel az elmúlt hét legnézettebb műsora lett. A rendhagyó adást, hiszen ezúttal ketten is levették maszkjukat, a teljes lakosság köréből több mint 861 ezren kísérték figyelemmel.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – 18-49 évesek célcsoportjára, főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés és a vendégekre vonatkozó nézettségi adatokat is. Időszak: 2020. szeptember 28. – 2020. október 4.

Legnézettebb videók