Műsorújság
RTL Most

A Trónok harca sztárjának új sorozata az RTL Most+-on!

Magyarországon kizárólag az RTL Most+-on látható a Négy esküvő és egy temetés sorozatváltozata, a főszerepben a Trónok harcában világhírűvé vált Nathalie Emmanuel-lel. A tíz epizódból álló romantikus sorozatot december 2-től már a Vodafone-UPC cégcsoport arra jogosult előfizetői is elérhetik.

December 2-től az RTL Most+ szolgáltatást minden olyan Vodafone-UPC előfizető eléri, aki arra jogosult digitális TV csomagra fizetett elő. A Vodafone-UPC ügyfelei a szolgáltatást egy személyes aktiváló kóddal érik el, melyet e-mailben kapnak meg a szolgáltatás indulását követő hetekben.

Hét barát, öt esemény, négy esküvő és egy temetés

December 2-től elérhető az RTL Most+ felhasználók számára a legendás Négy esküvő és egy temetés című film alapján készült vadonatúj sorozat, melyet – Magyarországon először – csak az RTL Most+-on lehet megnézni!

A tíz epizódból álló széria főszereplői egy mesébe illő londoni esküvőre érkeznek, hogy aztán az oltárnál elhangzó, korántsem oltári bejelentés egy zűrzavaros évbe hajszolja az életüket. Ahol szerelmek, összetört szívek, egy politikai botrány,  na meg négy esküvő és egy temetés várja majd őket. A meghökkentő és humoros jelenetekben egyaránt bővelkedő sorozat női főszereplője a Trónok Harca Missandei-eként világhírűvé vált Nathalie Emmanuel.

A sorozat első három epizódja december 2-től érhető el az RTL Most+ kínálatában, ezt követően hétfőnként további   két-két rész élesedik majd, míg a sorozat három záró epizódja december 21-én, 22-én, illetve 23-án jelenik meg a platformon.

Időszaki filmes csatornával bővül az RTL Most+

Az ünnepek alatt egy időszakosan elérhető, filmes tematikájú pop-up csatornával is várja felhasználóit az RTL Most+ platform. Az érdeklődők a közelmúlt magyar filmalkotásai – mint a Budapest Noir, az Isteni műszak, vagy éppen a Jupiter Holdja – mellett olyan örökzöld közönségkedvencet is megtalálhatnak a kínálatban, mint a Különben dühbe jövünk. A mintegy 120 darab, összességében közel 250 órányi tartalom folyamatosan, hétről hétre élesedik a platformon: az időszakos kínálatot 2020. január 5-ig érhetik el az RTL Most+ felhasználói.

Legnézettebb videók