Műsorújság
RTL Most

A szórakozás továbbra is garantált

Az RTL Klub az elmúlt héten átlagosan 16,3%-os közönségarányt ért el főműsoridőben a kiemelt célcsoporton, ezzel minden konkurensét magamögé utasította.

Az előző héten tovább szárnyalt A mi kis falunk. A sorozat aktuális epizódja 24,4%-ot (SHR) tudott felmutatni a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton. A teljes lakosság köréből pedig közel 1 millió 70 ezren kísérték figyelemmel, hogy Pajkaszegen éppen milyen izgalmak történtek.

Vasárnap este folytatta remek szereplését az Álarcos énekes. A műsort megelőző rövid kedvcsináló, Fókusz – ki van a maszk mögött? 24,6%-ot (SHR) hozott a 18 – 49-es célcsoporton. Ezt követte az Álarcos énekes, amely 25,4%-ot (SHR) produkált a kiemelt célcsoporton, ezzel a 11. hét legnézettebb műsora lett. A teljes lakosságból közel 1 millió 168 ezren tartottak a nyomozókkal, hogy megtudják, ezúttal kinek kell levennie a maszkot.

 A kora esti Híradó a múlt héten átlagosan 22,1%-os közönségarányt ért el a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton.

Hétköznaponként a főműsoridő a Fókusszal vette kezdetét, amely az elmúlt héten átlagosan 19,0%-ot (SHR) tudott felmutatni. Az infotainment magazin után a Drága örökösök következett, amely átlagosan 18,1%-ot (SHR) produkált a 18 – 49-es célcsoporton. A saját gyártású napi sorozat az előző héten átlagosan több mint 822 ezer embert szögezett a képernyő elé a teljes lakosságból.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – 18-49 évesek célcsoportjára, főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés és a vendégekre vonatkozó nézettségi adatokat is. Időszak: 2020. március 9. – 2020. március 15.

Legnézettebb videók