Műsorújság
RTL Most

A Híradó és az örökösök sem tudnak veszíteni

Az RTL Klub hírműsora és a Drága örökösök is minden este nyerték sávjukat az előző héten. A hét legnézettebb műsora cím pedig szintén a csatornához köthető, hiszen a legújabb szuperprodukció, az Álarcos énekes állt a dobogó legtetejére a 18-49 évesek preferenciája alapján.

Az RTL Klub az elmúlt héten átlagosan 14,2%-os közönségarányt ért el főműsoridőben a kiemelt célcsoporton.
Szombat este A mi kis falunk tovább folytatta remek szereplését.  A humorral teli sorozat 19,9%-ot (SHR) produkált a 18-49-es célcsoporton. Pajkaszeg lakóinak nem mindennapi életét a teljes lakosság köréből több mint 851 ezren követték figyelemmel.
A vasárnap este főszereplője az Álarcos énekes volt. A showműsort megelőzte egy rövid különkiadás - Fókusz – ki van a maszk mögött? címmel -, ami 19,6%-ot (SHR) hozott a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton. Ezt követte az Álarcos énekes, amely 23,5%-ot (SHR) tudott felmutatni a kiemelt célcsoporton, ezzel a 7. hét legnézettebb műsora lett. Az újabb leleplezést több mint 1 millió 70 ezren kísérték figyelemmel a teljes lakosság köréből.
A kora esti Híradó az előző héten átlagosan 18,6%-ot (SHR) ért el, és ezzel minden nap megnyerte saját idősávját a 18-49-es célcsoporton.
Hétköznaponként a főműsoridőt a Fókusz nyitotta, amely az elmúlt héten átlagosan 16,3%-os közönségarányt ért el. Az infotainment magazin után a Drága örökösök következett, amely átlagosan 16,3%-ot (SHR) hozott a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton. Ökörapáti lakói a múlt héten átlagosan közel 745 ezer embert szögeztek a képernyő elé a teljes lakosságból.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – 18-49 évesek célcsoportjára, főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés és a vendégekre vonatkozó nézettségi adatokat is. Időszak: 2020. február 10. – 2020. február 16.)
 

Legnézettebb videók