Műsorújság
RTL Most

Vállalnád, hogy szerepelsz az Odaátban?

Egyáltalán nemet mondanátok, ha felkérnének titeket? Valószínűleg azonnal rohannátok a forgatásra. Viszont Jensen Ackles felesége nem így volt ezzel, neki kellett az a karakter, akiért bevállalja a sorozatot.

Már írtunk róla, hogy az Odaát még családiasabbá vált, hiszen végre Jensen Ackles, közismert nevén Dean Winchester neje is beállt a fiúk mellé egy kicsit színészkedni. Miközben Jared Padalecki eleve a forgatáson ismerte meg feleségét és gyermekei anyját, már csak Daneel Ackles hiányzott a csapatból.

 

A post shared by @danneelackles512 on

Miután az egész stábot úgy ismeri, mintha a saját családjához menne haza, Danneel-nek egyáltalán nem volt félelmetes a közeg, az viszont sokkal inkább, hogy évek óta nem színészkedett. Nem véletlen, hiszen otthon babázott: nagylányát és az ikreket is felügyelnie kellett.

A félelem mellett azonban az is fontos volt neki, hogy valaki olyat kelthessen életre, akit nem kell félteni az Odaát sötét világában:

„Nem akartam az aktuális heti szerelmi szál részese lenni, és azt sem szerettem volna, hogy a fiúk bármilyen horrorisztikus módon megöljenek.” – mesélte.

Ehhez képest a készítők egy olyan karaktert írtak, aki egy kemény nő, és a saját lábán is megáll. Külön felhívták Danneelt, hogy felkérjék a szerepre, különösen azért is, mert ő ihlette Joe nővért.

„Vonzza a hatalom. És ő maga is egy nagyon erőteljes és hatalommal bíró személy, ezért sem meglepő, hogy végül alkut köt Luciferrel.” - mesélte Joe nővérről.

Persze, a felvételeket egy kicsit megkavarta, hogy az egész stáb ismeri Danneelt. A legelső jelenetét ráadásul a három mókamesterrel: férjével, Jareddel és Misha Collins-szal vette fel.

„Nagyon sokat nevettünk, amit imádtam. Nagyon izgultam, hogy éppen ez lesz az első jelenetem, de most visszanézve, így volt a legjobb megtörni a jeget. 40-szer próbáltuk meg, és addigra végre fel tudtuk fogni, hogy mi négyen tényleg együtt játszunk.”
 

És ne feledjétek a Winchester fiúkkal szombat hajnalban, 01:25-kor az RTL Klubon is találkozhattok!


Forrás: Entertainment Weekly

Legnézettebb videók