Műsorújság
RTL Most

Újra együtt a Vámpírnaplók szerelmesei

Lassan már egy év is eltelt azóta, hogy véget ért a Vámpírnaplók forgatása. A színészek szétrebbentek, sokan családot alapítottak, de azért néha-néha még egymásba botlanak…

„Őrültség vagy sem, egy ilyen szerelem sosem ér véget!”


Ezek még a nagy ellenség Klaus szavai a harmadik évadból. Emlékeztek még, hogy melyik párosról beszélt ebben a jelenetben? A nagy szerelemről, a sorozat egyik első párosáról – akik szétmentek ugyan jó párszor –, de mindenki jól tudta, hogy Klaus nem beszélt hülyeségeket.

Elena és Stefan szerelme átszőtte az egész sorozatot, még akkor is, amikor mindketten továbbléptek a régi érzéseiken.

Természetesen nemcsak a sorozatban, de a forgatásokon is összegabalyodtak néha az érzelmek, nem véletlen, hogy egy-egy páros a való életben is egymásra talált – gondoljunk csak Nina Dobrev és Ian Somerhalder kapcsolatára. Azonban ezek az érzések barátság formájában is eléggé erősre sikerültek: a stáb akármikor is fusson össze egymással azóta, tutira felülnek a nosztalgiavonatra.

 

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on


Nemrég éppen Nina és Paul Wesley futottak össze New Yorkban, amit a rajongók nagy szerencséjére a színésznő meg is örökített:

„Ne haragudjon uram, annyira ismerősnek tűnik. Úgy érzem, hogy mi már találkoztunk. Talán egy előző életben?”


A sorozat befejezése óta talán éppen Nina az, akiről többet hallhatunk szakmai szempontból, filmes mellékszerepek, újabb sorozatok szerepelnek a listáján. Wesley ehhez képest kicsit eltűnt a nyilvánosság elől, pláne mióta szakítottak Phoebe Tonkinnal.

De mi a helyzet a többiekkel?

Candice Accola követői mindannyian tudhatják, hogy a csinos szőkeség jelenleg a családjának szenteli minden idejét.

 

A post shared by iansomerhalder (@iansomerhalder) on


Ugyanez ez a helyzet Ian Somerhalderrel is, aki nemrég egy csodálatos posztot tett ki a feleségéről, Nikki Reed-ről. Valószínűleg nem sok férfi köszönné meg így a szerelmének, hogy megajándékozta egy babával:

„Nicole, olyan vagy, mint egy napsugár, a holdfény, te vagy az én levegőm, a talaj a lábam alatt. Annyira szerencsés vagyok, hogy láthatlak a legtermészetesebb és legerősebb formádban: anyaként!”

Legnézettebb videók