Műsorújság
RTL Most

Újabb Odaát feleség szerepel a sorozatban!

Miközben Jared Padalecki párja már feltűnt a srácok mellett egy-egy jelenetben, Jensen Ackles felesége 13 évad után debütál az Odaátban. Vajon kit alakít majd?

Tudjuk, hogy a Winchester testvérek története nemcsak démonokat, vicceket, szívhez szóló jeleneteket, de igazi szerelmeket is tartogat. Több évvel ezelőtt Jared Padalecki itt ismerkedett meg feleségével – most már három gyermeke édesanyjávalGenevieve Corteze-vel, aki egy démont alakított. Akkor egymásba szerettek, jött a házasság, majd szép sorban a gyerekek.

 

A post shared by Genevieve Padalecki (@nowandgen) on


Jensen Ackles vele ellentétben nem itt, hanem egy filmforgatáson találkozott feleségével Danneel Ackles-szel, akivel tavaly egy csoda cuki ikerpárt köszöntöttek a családjukban – nagylányuk, GG után.

Nagy a barátság és az összetartás a sorozatbeli testvérek és családjaik között, egy utcában laknak, a feleségek pedig szinte együtt nevelik a kicsiket. Danneel volt azonban az egyetlen, aki eddig kimaradt a sorozatból.

Egészen idáig!

Az Odaát Amerikában a 13. évadánál (!) tart, és már javában folynak a forgatások, ahol Danneel is feltűnt végre. Valószínűleg a 13. epizódban szerepel majd, ahol egy apácát fog alakítani.

Ennél többet jobb, ha nem is árulunk el – tudjátok, spoiler veszély –, de tény, hogy Jensen Ackles és szerelme nagyon izgatottak a közös munka miatt. Egy közös képpel is megörökítették, hogy Danneel is ott van végre színésznőként a vancouveri helyszínen:

„Az első napom az SPN forgatáson. Itt aztán mindent nagyon komolyan vesznek.” – írta a fotó mellé.


Sőt, mindenki Castieljével is készült róluk egy lopott kis kép, nézzétek csak:

 

A post shared by @danneelackles512 on

Arról pedig ne feledkezzetek meg, hogy ma éjjel az RTL Klub képernyőjére is visszatérnek a Winchester tesók: 00:35-kor dupla résszel jön a kilencedik évad!

Legnézettebb videók