Műsorújság
RTL Most

Szabó Győző verőemberként robban be az Alvilágba!

Kedden 21:35-kor jön az Alvilág második része, amiben nemcsak Szabó Győző tűnik fel.

Az első rész óriási csattanóval ért véget, ami miatt Nóra (Balsai Móni) és családja teljesen összeomlik: férje, Ádám (Schmied Zoltán) ugyanis életveszélyes állapotban kórházba kerül.

A feszültség és a dráma a második részben sem mérséklődik, hiszen Steve (Molnár Levente) házában megjelenik Schneider egyik durva verőembere, akit Szabó Győző alakít. Ádám gyerekkori barátja és társa nem ússza meg sebek nélkül a találkozást…

Mindezek mellett Nórának még a rendőrséggel is meggyűlik a baja, ugyanis a férje ügyében nyomozó Lipták (Nagypál Gábor)egy pendrive-ot szeretne megtalálni, ami miatt őt faggatja.

Sőt, Nórának egy másik megdöbbentő dologgal is szembesülnie kell, amikor meglátogatja a börtönben testvérét, Ervint (Hevér Gábor):

„Ha kimegyek innen, akkor vége. Ezt megígérem, de addig neked kellene vinni a boltot…” – hallható Ervintől az előzetesben.
 

Felkészültetek az újabb fordulatokra? Kedden 21:35-kor jön az Alvilág második része!

Addig is: itt nézhetitek vissza az Alvilág első részét! Utána pedig ne hagyjátok ki a Balsai Mónival és Schmied Zoltánnal készített Kibeszélőt sem!

Legnézettebb videók