Műsorújság
RTL Most

Sullivan Stapleton visszasírja a kockás hasát

A Rejtjelek FBI nyomozója szeret formában lenni, sőt kifejezetten fontosnak tartja egy ennyire akciódús sorozat szereplőjeként. Azonban azt ő is bevallja, hogy volt idő, amikor az adonisz test nála is beköszönt.

Mindenki szeretne formában lenni, főleg így a nyár közeledtével érzünk erre meghatározhatatlan vágyat. A színész szakma azonban nem évszakok, hanem projektek alapján működik. Akkor és úgy fogynak vagy híznak, ahogy az adott szerep megkívánja.

Sullivan Stapletonnak is folyamatosan meg kell dolgoznia, hogy fizikuma megfelelő állapotban legyen, főleg a Rejtjelek forgatása miatt fontos ez, ahol állandó jelleggel fel-le rohangálnak a kollégáival, miközben a Jane Doe testén látható tetkótérképet igyekeznek megfejteni:


„Próbálok formában maradni, hogy túléljem a 14-16 órás forgatási napokat. Amikor ezeket a kaszkadőr mutatványokat csinálja az ember, szüksége van az erejére.”

Persze, volt idő, amikor ennél is jobban össze kellett kapnia magát: 2014-ben ugyanis Stapleton vitte a 300 második részének főszerepét, ahol Themisztoklészt alakította, egy igazi görög akcióbábut, akinek ki kellett pattintania magát rendesen.

 


„Természetesen a 300 miatt durván ki kellett gyúrnom magam. Jó érzés volt találkozni a kockáimmal. Jó volt velük együtt lógni pár hónapon keresztül. A forgatás befejezése után viszont egy időre elbúcsúztam tőlük és inkább ettem egy jó kis tésztát, valami finom borral.”

Hogy mennyire jól bírja a strapát a színész, minden csütörtökön kideríthetitek a Rejtjelekben a Cool-on!

 

Forrás: Elle USA
Képek: Tumblr

Legnézettebb videók