Műsorújság
RTL Most

Sorozatpárok, akik az életben is együtt járnak

A forgatások során gyakran előfordul, hogy a színészek egymásba habarodnak. Van, hogy a románc rövid életű, de az is megesik, hogy éveken át tart. Végigvettük kedvenc sorozatainkat és ikonikus szerelmespárjaikat, akik a valóságban is randiztak.

Agymenők - Kaley Cuoco és Johnny Galecki

Bizony, nemcsak a kamerák előtt alkotott egy párt a vicces sorozat két szereplője. Cuoco és Galecki több mint két évig titkolták szerelmüket, a színész egy interjú során el is árulta, miért:

„Nem szeretnék sokat beszélni erről és nem azért, mert rejtélyes akarok lenni, hanem mert aggódom, hogy ez befolyásolná az emberek szemében Penny és Leonard kapcsolatát is.”

Vámpírnaplók - Nina Dobrev és Ian Somerhalder

A Vámpírnaplók sztárjainak három éves együtt járásának a pletykák szerint az vetett véget, hogy a barátnőjénél tíz évvel idősebb Somerhalder már házasságot tervezett, amire a huszonnégy éves Dobrev még nem érezte magát késznek.

Foglalkozásuk: Amerikai - Keri Russell és Matthew Rhys

A KGB ügynököket játszó páros három éve már a valóságban is együtt él, a nyár elején pedig megszületett első közös gyermekük is, akinek nemét és nevét sokáig titok övezte, de végül kiderült, hogy a baba kisfiú és a Sam nevet kapta.

Pletykafészek - Blake Lively és Penn Badgley

Serena Van Der Woodsen és Dan Humphrey se veled, se nélküled kapcsolatára mindenki emlékszik, de arra már nem biztos, hogy 2007-től 2010-ig a két színész az életben is egy pár volt. Az esetről a szakításuk után évekkel később is úgy nyilatkozott Badgley, hogy a szőke szépség volt élete „legjobb filmes csókja”, ami szerinte azért lehetett, mert akkoriban a valóságban is gyengéd szálak fűzték őket egymáshoz.

Forrás: nickiswift.com
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók