A Howardot alakító színész 2007-ben kis híján elkövette élete legnagyobb hibáját. Simon Helberg elárulta, miért akart nemet mondani a népszerű szitkomra.

Simon Helberg majdnem nemet mondott az Agymenőkre

Az Agymenők jelenleg az egyik legnépszerűbb és leghosszab ideje futó szitkom, ezért Simon Helberg kétségtelenül hálás lehet magának, hogy nem hallgatott 2007-ben megérzésére, vagyis hogy nemet kellene mondania a sorozatra. A színész mindezt a The Late Show with Stephen Colbert show-műsorban árulta el.

"Azt mondtam: »Nem akarok többé kocka lenni, ezért inkább visszautasítom ezt az ajánlatot...« Aztán meggyőztek, hogy vállaljam el, és azt hiszem, hogy jó döntést hoztam."

 

Simon Helberg majdnem nemet mondott az Agymenőkre

Helberg abban az időben Aaron Sorkin szériájában, A színfalak mögöttben alakította Alex Dwyer szerepét, amit állítása szerint kimondottan élvezett, azonban a sorozat egy évad után véget ért a negatív kritikák és az érdeklődés hiánya miatt. A Big Bang Theoryval egészen más a helyzet, ugyanis következő hónapban már a tizedik évadot forgatják.

Simon elárulta Colbertnek, hogy őt boldoggá teszi ez a szerep, és ha ezzel örömöt szerezhet a rajongóknak, akkor igazán megéri csinálni.

A teljes interjút itt tudjátok megtekinteni:

Ha Te is az Agymenők rajongói táborát erősíted, nézd minden hétköznap 17:30-tól kedvenc sorozatodat az RTL2-n!

Forrás: Entertainment Weekly
Képek: Tumblr