Műsorújság
RTL Most

Simon Helberg majdnem nemet mondott az Agymenőkre

A Howardot alakító színész 2007-ben kis híján elkövette élete legnagyobb hibáját. Simon Helberg elárulta, miért akart nemet mondani a népszerű szitkomra.

Az Agymenők jelenleg az egyik legnépszerűbb és leghosszab ideje futó szitkom, ezért Simon Helberg kétségtelenül hálás lehet magának, hogy nem hallgatott 2007-ben megérzésére, vagyis hogy nemet kellene mondania a sorozatra. A színész mindezt a The Late Show with Stephen Colbert show-műsorban árulta el.

"Azt mondtam: »Nem akarok többé kocka lenni, ezért inkább visszautasítom ezt az ajánlatot...« Aztán meggyőztek, hogy vállaljam el, és azt hiszem, hogy jó döntést hoztam."

 

Helberg abban az időben Aaron Sorkin szériájában, A színfalak mögöttben alakította Alex Dwyer szerepét, amit állítása szerint kimondottan élvezett, azonban a sorozat egy évad után véget ért a negatív kritikák és az érdeklődés hiánya miatt. A Big Bang Theoryval egészen más a helyzet, ugyanis következő hónapban már a tizedik évadot forgatják.

Simon elárulta Colbertnek, hogy őt boldoggá teszi ez a szerep, és ha ezzel örömöt szerezhet a rajongóknak, akkor igazán megéri csinálni.

A teljes interjút itt tudjátok megtekinteni:

Ha Te is az Agymenők rajongói táborát erősíted, nézd minden hétköznap 17:30-tól kedvenc sorozatodat az RTL2-n!

Forrás: Entertainment Weekly
Képek: Tumblr

Legnézettebb videók