Műsorújság
RTL Most

Odaát-babanéző: kíváncsi vagy a legifjabb Winchesterre?

Folyton Jared Padalecki és Jensen Ackles babái miatt olvadozunk, de nem tehetünk róla, ha folyamatosan bővítik a cuki családjaikat. A legújabb Odaát-bandatag egy kis hölgy, Odette!

A sorozat főszereplői a magánéletben igazi családapák – és nem mellesleg legjobb barátok, akik egy utcában élnek. Ráadásul a Padalecki és az Ackles klán is folyamatosan gyarapszik: legutóbb annak örülhettünk, hogy Jensen 4 éves kislánya után egy ikerpár is érkezett az életükbe.

A tündéri kis gézengúzokkal – Zeppelin Bram és Arrow Rhodes – pedig már háromtagúra bővült a gyerek szekció!

Persze, „testvére”, Jared sem maradt el sokáig mögötte, hiszen két kisfia után, felesége most egy kislánnyal is megajándékozta.


Arról már írtunk korábban, hogy a Padalecki fiúk le sem tagadhatnák apukájukat, hiszen egy az egyben úgy néznek ki, mint Jared, azonban úgy tűnik, hogy ez a „hagyomány” nem változik! A legkisebb családtag, Odette is kiköpött apukája, már most!

Aki kíváncsi a pindúrra, szemfülesnek kell lennie, hiszen a sorozatsztár tartózkodik tőle, hogy a gyerekeiről posztolgasson, ezt a szerepet meghagyja gyönyörű feleségének, aki nem is pihen, hiszen az Instagramja egy csodálatos kis családi album, amit a rajongók is megnézhetnek!
 


Itt persze, nemcsak az derült ki, hogy a kicsi Odette máris Beyoncé nyomdokaiba lép, de Tom és Shepherd – a bátyói – is igazi főszereplői a mama képeinek!

Az idilli kis család mindennapjaival nem igazán lehet betelni, azonban egy friss interjúban a színész mesélt egy kicsit a félelmeiről is, hiszen két fiú után egy kislány apukájának lenni teljesen más élmény! A fiúknál sosem félt annyira, mint most a kicsi Odette-nél!
 


„A fiúkkal úgy van az ember, hogy ’menjetek csak, szerezzetek sebeket, mint én ennyi idősen!’ De egy kislánnyal más: ha valaki valaha is bántja, kikészülök!”Úgy tűnik, hogy Odette már most apuci kicsi kincse, de egy percig sem féltjük az apróságot, hiszen két nagytesó is vigyáz majd rá, és akkor a csupaizom apukájáról nem is beszéltünk!


Forrás: dailymail, People

Legnézettebb videók