Műsorújság
RTL Most

November 21. a Televíziózás Világnapja!

Az RTL Magyarország teljes portfoliójával együtt ünnepel a Televíziózás Világnapján!

A Televíziózás Világnapját – az UNESCO döntése alapján - november 21-én ünnepeljük, világszerte. A készülék feltalálásában több magyar vonatkozás is van, hódító útjára az 1920-as években indult el, hazánkban az 1950-es években kezdődött az első, országos adás sugárzása.

Népszerűségének köszönhetően napjainkra a televízió olyan tömeggyártású eszközzé nőtte ki magát, amely minden háztartásban ott van és meghatározza mindennapjainkat. Mára a tévétől kikapcsolódást, szórakozást és hiteles hírszolgáltatást is várunk.

Az elmúlt években tematikus csatornák jöttek létre, amelyek kifejezetten egy adott téma köré épülő műsorokat mutatnak be: sportcsatornák, mozicsatornák, sorozat csatornák, zenei csatornák, sőt életmód- és ismeretterjesztő tartalmakra épülő csatornák is.


A jövő egyértelműen a digitalizálás felé mutat, a nézők sokasága szeret helytől és időtől függetlenül tartalmakat fogyasztani: erre ad nagyszerű lehetőséget az RTL Most+ platform. Napjainkban a tévé nem csupán egy készülék, hiszen a tévézéshez nem feltétlenül szükséges a klasszikusnak számító eszköz, tartalma ma már tetszőleges formában fogyasztható.

Nézd bármilyen eszközön, bárhol, a tévé az életünk része lett és imádunk tévézni!

Legnézettebb videók