Műsorújság
RTL Most

Nincs furcsább pasi a Gyilkos elmék sztárjánál!

Éppen ezért most lerántjuk a leplet a sorozat Dr. Spencer Reid-jéről! Rengeteg érdekességet is megosztunk veletek a különc tanácsadóval kapcsolatban, arról nem is beszélve, hogy mivel is tölti a szabadidejét Matthew Gray Gubler!

A színész a New York-i egyetemen diplomázott rendezőként, így nem csoda, hogy a Gyilkos elmék számos epizódját is ő rendezte. Az azonban meglepő lehet, hogy a sorozatsztár sajátmagát sokkal jobb rendezőnek tartja, mint színésznek.

Gubler a karrierjét egyébként modellkedéssel kezdte, majd Wes Anderson rábeszélésének köszönhetően elment az Édes vízi élet című film meghallgatására, ami olyan jól sikerült, hogy meg is kapta az áhított szerepet.

Az igazi áttörést mégis a Gyilkos elmék sorozat hozta meg számára, pedig szerintünk humoristának is elmehetne, erre pedig az egyik legjobb példa ez a közösségi oldalán is megosztott poszt:

"Most kérdezték meg Japánban, hogy James Franco húga vagyok-e!"

Ám a filmes tevékenységek mellett kevesen tudják, hogy igazi művész is, aki nagyon szeret rajzolni és festeni, illetve, hogy volt már kiállítása Csehországban is!

Kíváncsi vagy a színész további alkotásaira? Te is megcsodálhatod azokat az Instagram-ján!

Ha pedig a műveinél tartunk, nem árt megjegyeznünk, hogy mikor Carrie Fisher elhunyt, Gubler az interneten osztotta meg az egyik Leia hercegnőt ábrázoló rajzát, melyhez csupán annyit fűzött:

„Az első szerelmem!”

Ezen pedig azért sincs miért csodálkoznunk, mert Gubler nagy rajongója a Star Wars-nak!

Ahogyan az sem csoda, hogy ilyen hitelesen tudja alakítani a sorozatbeli furcsa doktort, hiszen a színész maga is bővelkedik különös szokásokban. Ilyen például, hogy összegyűjti és megtartja a barátai bölcsesség fogát, vagy mondjuk, hogy állatok kitömésével üti el a szabadidejét, de mindezek mellett kimonókat is gyűjt, már egy egész szekrénye van tele a hagyományos keleti viselettel. Valamint nagyon szereti a bűvész trükköket is, akárcsak az általa megformált Dr. Reid is!

De a különcséghez hozzá tartozik még a babonásság is, ugyanis Gubler gyerekkorában azt hallotta a nagymamájától, hogy az azonos színű zoknik balszerencsét hoznak, így ő, azóta is rendületlenül felemás zoknikat hord!

2014-ben pedig felszentelték lelkésznek, hogy összeadhassa a legjobb barátját és a sorozatbeli kolléganőjét, Paget Brewster-t.

Ha pedig érdekel, hogyan alakul Dr. Spencer Reid sorsa, akkor kövesd figyelemmel a Gyilkos elmék című sorozatot minden keddtől csütörtökig 22:00-kor a Cool-on!


Forrás: cbs.com, designntrend.com
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók