Műsorújság
RTL Most

Nina Dobrevék óriási lánybúcsúztató vakációt tartottak!

Ha eddig azt gondoltátok volna, hogy a Vámpírnaplók sztárja egy tipikus jó kislány, akkor tévedtetek! A színésznő legjobb barátnője lánybúcsúztatóján bebizonyította, hogy igenis tudja, miből áll egy jó buli. Főleg, ha több napig tart.

Dobrev kisasszony legjobb barátnője – a táncos és szintén színésznő Julianne Hough – hamarosan búcsút mond a szingli időszaknak. Azonban mielőtt eljött volna az esküvő nagy napja, a csaj banda fogta magát és kiruccant egy kicsit Mexikóba, hogy méltó módon búcsúztassák el Julianne szabadságát.

És nem aprózták el a dolgot!

Egyrészt a vállalhatóbb pillanatokat megörökítették az Insta-oldalaikon, így a rajongók is bepillanthattak a lányok vége láthatatlan bulijába, és egy dolog kiderült: csak irigykedni tudtunk, hogy egy ekkora csapat jóbarát a paradicsomban strandol, hajókázik és ökörködik napokon keresztül.

 

Nina Dobrev (@nina) által megosztott bejegyzés,


Azonban egy naphoz az éjszaka is hozzátartozik, és hiába tündéri csajokról beszélünk, Nina és Julianne aztán nem szoktak szelíden a sarokban üldögélni „party” címszó alatt. Ők tényleg elengedik magukat: nem vetik meg az alkoholt és a vad táncikálást sem!

Persze, az ezeket bizonyító képek azóta már eltűntek az oldalaikról, úgyhogy megvan az esélye, hogy a hölgyek illuminált állapotukban, meggondolatlanul posztolgattak az éjszaka közepén…


Emellett persze Ninának volt mit feldolgoznia, hiszen az utazás után nem sokkal, végleg elbúcsúzott a Vámpírnaplóktól, hiszen a sorozat Amerikában már a befejező évadához érkezett!

Nem is meglepő, hogy a nagy parti fotókat sokkal szentimentálisabb montázsok követik az Instáján, amiken megannyi vámpírtársával pózolt még a sorozat kezdetén.

 

Nina Dobrev (@nina) által megosztott bejegyzés,


A színésznő utóbbi hetei tehát a búcsúról szóltak, azonban nem kell félrevinni magunkat: örömteli dolgok voltak ezek!

Sőt, ha már a Vámpírnaplóknál tartunk: ha nem szeretnél lemaradni a legújabb részről, akkor 23:00-kor a Cool-on a helyed!

Legnézettebb videók