Műsorújság
RTL Most

Nina Dobrev hihetetlen beöltözős bulit tartott!

A Vámpírnaplók színésznője híres róla, hogy imád különleges partikat rendezni. A 28. szülinapján se lehetett ez másképp! Az Oscar-esélyes Kaliforniai álom volt az idei téma.

A színésznőnek jó humora van és ünnepelni is nagyon szeret, úgyhogy valahol evidens, hogy ezt a kettőt össze is köti. Most az utóbbi hónapok legnagyobb sikere ragadta el őt is, és úgy döntött, hogy egy Kaliforniai álom témájú szülinapi bulit tart. Mindegyik vendége a film ruháiból és hangulatából merített ihletet az öltözékükhöz.

A téma pedig nem is lehetett volna jobb, hiszen azon túl, hogy a musical 7 Aranyglóbuszt nyert, most még rekordot is döntött: 14 kategóriában jelölték Oscar-díjra.


A Los Angeles-ben játszódó filmnek megfelelően Nina partija is az angyalok városában volt, ahol nemcsak a sorozat sztár, de minden barátja megidézte Emma Stone és Ryan Gosling szellemét.
 


A szülinapos csaj még a musical egyik legikonikusabb jelenetét is újrajátszotta egyik barátjával:
 


Képzeljük mekkora tánc-őrület alakulhatott ki, ha még a zenét is a filmből választották! Az viszont tuti, hogy Nina tortájánál egy darabig nem látunk majd menőbbet:
 


Ha pedig egy Vámpírnaplók szereplőnél tartunk, ne feledjétek, hogy hajnalban 00:40-kor az RTL Klubon nézhetitek meg a legújabb részt a sorozatból!

Sőt! Előtte az RTL Moston pótolhatjátok a múlt heti részt is!

Legnézettebb videók