Műsorújság
RTL Most

Neked melyik a kedvenc Damon-Elena pillanatod?

Korábban megszavaztattuk, hogy melyik az a sorozatpáros, akiket a legjobban szerettek és kiderült, hogy a Vámpírnaplók duója győzött. A heves páros között megannyi érzéki pillanat adódott már, összeszedtük a legszebbeket!

Rögös utat kellett bejárnia a szerelmeseknek, rengeteg rajongó várta már, hogy kettejük vicces kis incselkedései átalakuljanak, és előtörjenek belőlük a mély, szerelmes pillantások is. Valljuk be: elkerülhetetlen volt, hogy Damon és Elena egymásba szeressenek, a nézők akarata nagyon kitartó tud lenni! És a színészek közötti kémia is tagadhatatlanul egymáshoz vonzotta őket. Nem is meglepő, hogy Nina Dobrev és Ian Somerhalder az életben is egy párt alkottak éveken keresztül.

Most megpróbáltuk összegyűjteni azokat az édes momentumokat, amelyek minden Delena rajongó szívét összetörték egy kicsit! Lássuk!

Az első közös tánc!

Az első évadban szép lassan lépdeltünk a Delena úton, és a kezdeti ellenségek az évad közepe felé már jócskán mondhatták magukat barátoknak. Pislákolt a rokonszenv, és a szemekben ott bujkáltak a feltörni vágyó érzelmek is. Először ezt akkor láthattuk a legjobban, amikor Elena szerelme, Stefan éppen vérszomjtól bódultan akarta lemészárolni az egész várost és elfelejtett elnézni a beígért közös báljukra Elenával. Ki volt a beugró? Természetesen Damon!

Az első „majdnem” csók

Szegény Damonunk hamarabb tudta, hogy beleszeretett a sorozat főszereplőnőjébe, mint Elena, ennek köszönhetően többet is szenvedett a nem kívánt érzések miatt. Az első évad fináléjában ráadásul teljesen megszívatták, hiszen miközben ő azt hitte, hogy Elena adja be neki végre a derekát, csupán a hasonmását – régi szerelmét –, Katherine-t csókolta meg.

Valld be, hogy mit érzel!

Nem egyszerű dolog a szerelem, bevallani a másiknak, hogy mit érzel pedig a legfélelmetesebb dolog, amit elképzelhetünk. Nagy lépés azt mondani a másiknak, hogy „szeretlek”! Damon bevállalta, hiszen nem bírta tovább magában tartani, hogy mit is érez… a legszebb az egészben mégis az volt, hogy az egészet azonnal el is tűntette Elena emlékezetéből. Az önzetlen Damon beköszönt!

Amikor már egyikőjük sem bírta tovább!

A harmadik évadig kellett várnunk, hogy végre Elena is beérje Damont, ekkor egy utazás során már a lány sem bírta türtőztetni magát, és végre elcsattant az első igazi, heves, kirobban a szíved a mellkasodtól csókjuk!

„Téged választalak”

Egy csók persze még semmit sem jelent! Nem jöttek össze, nem csúcsosodhatott ki a szerelem, hiszen Elena még ezek után is Stefant választotta… de nem sokáig. A negyedik évadban jött a nagy fordulat: az érzelmi hullámvasút után Elena azt a Salvatorét választotta, aki még akkor sem mondott le róla, amikor semmit sem érzett.

Ha nem akarsz lemaradni a szerelmesek további pillanatairól, akkor kedd éjjel kapcsoljatok az RTL Klubra, ahol hajnali 1-kor kezdődik a Vámpírnaplók!

Képek: tumblr

Legnézettebb videók