Műsorújság
RTL Most

Néha a sorozatsztárok is egymásba szeretnek!

A Foglalkozásuk: Amerikai párját alakító Keri Russel és Matthew Rhys nemcsak azzal sokkolták le hónapokkal ezelőtt a rajongóikat, hogy tényleg együtt vannak, de pár napja jött a hír, hogy megszületett első gyermekük is.

Nem újkeletű dolog, hogy két színész egymásba szeret egy film vagy egy sorozat forgatásán. Az egyik leghíresebb ilyen Angelina Jolie és Brad Pitt szerelme, ők még a Mr. és Mrs. Smith felvételein habarodtak egymásba – ott persze némileg felháborodást keltett, hogy Pitt Jolie miatt hagyta el akkori feleségét, Jennifer Anistont.

Persze a mi sorozataink háza táján sem újszerű a kollégák közötti szerelem. Az Odaát Sam Winchesterét alakító Jared Padalecki is a forgatáson ismerkedett meg későbbi feleségével és két kisfia édesanyjával, Genevieve-vel. A narancsvidék egyik álompárját alakító Adam Brody és Rachel Bilson is több mint 3 évig voltak együtt. Persze a végén mindketten más mellett végezték, de ettől függetlenül évekig mindenki kettejüktől olvadozott.

 


Meg persze nagy a boldogság a sorozatsztárjaink életében, akad baba bőven!

Ami pedig az ellenállhatatlan vonzalmakat illeti: az érzelmek már csak ilyenek. Nem igazán lehet megfékezni őket. Plusz valljuk be: izgalmasak lehetnek a forgatások, azonban a valóság az, hogy rengeteg várakozással és unalmas órákkal telnek a színészek napjai, ilyenkor pedig jobb híján egymást szórakoztatják.

Valószínűleg így habarodhatott egymásba a Foglalkozásuk: Amerikai házaspárja is, akik sokáig próbálták titkolni a kapcsolatukat. Persze, ez több mint lehetetlen az álomgyárban. Most ráadásul megszületett első közös gyermekük – a színésznőnek már a harmadik babája –, akit igyekeznek minél jobban óvni a kíváncsi tekintetektől.

 


Miután eleve nem akarták elárulni a sajtónak, hogy egy párt alkotnak, nem meglepő, hogy a zárkózott színészek a babáról sem árultak el semmit a nagyérdeműnek.

A titkolózás amúgy is megy nekik, mint az a sorozatból is kiderült – lévén orosz kémeket alakítanak.

Hogy a kettejük közötti kémia mennyire jön át a sorozat snittjein, azt minden csütörtökön lecsekkolhatjátok a Cool-on 23:05-kor!

Forrás: Hello Giggles
Képek: Twitter

Legnézettebb videók