Műsorújság
RTL Most

Melyik volt a kedvenc pillanatotok a Tanár 2. évadából?

Vasvári Szilárd és diákjai a sorozat folytatásában is rengeteg mindenen mentek keresztül. Az évad befejeztével összegyűjtöttük a legemlékezetesebb pillanatokat.

Az évad nagy változással indult, hiszen a Kőrösi Csomát összevonták egy gimnáziummal, így a megszokott – és sosem unalmas – diáksereg újakkal gazdagodott, és ráadásul még Szilárd (Nagy Ervin) egykori nagy szerelme, Lilla (Trokán Nóra) is megjelent az iskolában.

A szerelmi kavarodás közepette Szilárdnak azonnal mozgósítania kellett magát egyik új tanulója, Gyula miatt, aki hamar balhéba keveredett, holott éppen a javítóból érkezett vissza.

A következő epizódban Júlia miatt kellett aggódnunk, akiről kiderült, hogy ha tovább folytatja a versenysportot, még kerekesszékbe is kerülhet. Vajon Fenyvesi Zoltán feltűnése és bölcs szavai jó útra térítették?

Ezek után Szilárdnak azzal kellett szembesülnie, hogy Mirkó inkább az utcára menekült apja elől, aki egyáltalán nem foglalkozott vele.

A negyedik részben a szerelemé volt a főszerep, hiszen a Michl Juli által alakított Virág belehaborodott Robiba. Egy volt a gond, közben az is kiderült róla, hogy anorexiával küzd, ezt pedig tanárai nem hagyhatták annyiban.

Később újra Gyula került a középpontba, aki továbbra sem tudta csitítani érzéseit, és nekiment egy gyereknek kosármeccs közben. Szilárd később rájött, hogy a fiú beteg édesanyja miatt van ilyen állapotban.

Egy osztálykiránduláson Lilla és Szilárd újra egymásba gabalyodtak, azonban egy diák sérülése félbeszakította az estéjüket. Ezután derült csak ki, hogy Tomi és Eszter hamarosan szülők lesznek, sőt úgy tűnt, hogy Lilla és Szilárd is hamarosan közösen kezd neki a babázásnak.

Szilárdék titkos kis románca ezután egyre jobban belendült, azonban egy titkos iskolai boksz klub, majd egy férfi titok miatt minden félresiklott.

A kemény és ellentmondást nem tűrő szülőkkel is meggyűlt a baja Szilárdnak, akárcsak a makacs és a diákjait halálra rémítő tanársegéddel is.

Végül, a Tanár második évadában Petra és Gyula kapcsolata ingott meg, hiszen Szilárd rájött, hogy a lány rúdtánccal keresi meg a pénzt, hogy segítse a pasiját…

Nektek melyik volt a kedvenc történetetek ebből az évadból?

Legnézettebb videók