Műsorújság
RTL Most

Vadonatúj weboldallal várja nézőit az RTL Magyarország

2019. augusztus 22-től megújult az rtl.hu!

Az rtl.hu újratervezésének egyik fő szempontja az átláthatóság volt, emellett a dizájn is rengeteget változott: az oldal modernebb, letisztultabb megjelenést kapott. További fontos változás, hogy a korábbi, "csatorna szempontú" megközelítéshez képest az új portálon a műsorok és az ezekhez kapcsolódó tartalmak kerültek előtérbe. 


Az rtl.hu-n mostantól kiemelt szerepet kapnak a műsorokhoz kapcsolódó videók, legyen szó akár egy meghatározó jelenetről, bakiparádéról vagy éppen egy exkluzív interjúról. Emellett az új videók felfedezését célzott ajánlók is segítik, ezáltal a felhasználók mindig újabb és újabb érdekes tartalommal találkozhatnak, akár keresés nélkül is. A látogatók a jövőben dedikált oldalakon találják majd a csatorna képernyőseit is, természetesen a hozzájuk kapcsolódó releváns videótartalommal együtt.


A megújult rtl.hu fejlesztése hat hónapot vett igénybe, a projekten házon belül egy külön csapat dolgozott, munkájukat két külső szolgáltató partner segítette.

Hasonló videók

  • Az RTL Magyarország online videós szolgáltatását ezentúl mindenki a saját ízlésére szabhatja. Az RTL Moston több mint húszan dolgoztak csaknem egy évig és mostantól a Cool TV műsorait is lehet rajta nézni.

  • A sorozat 20 év alatt 9 főcímet készített, melyek mögött mindig komoly munka és tudatos tervezés húzódott. Az ünnepek után idén január másodikán veszi kezdetét a Barátok közt szezonnyitó része, mely teljesen új köntöst kapott. Annyit már most elárulhatunk, hogy a jubileumi évben régi-új szereplőkkel is találkozhattok majd Magyarország legkedveltebb sorozatában, a Barátok köztben! A legújabb főcímet pedig itt meg is tudod nézni!

  • Megújult az RTL Klub Hírigazgatósághoz tartozó műsorok online és mobil arculata: a Híradó, Fókusz, Fókusz Plusz, Magyarul Balóval, Házon Kívül, XXI. század és Portré riportjait, extra- és vágatlan felvételeit, valamint kulisszatitkait ezentúl egy helyről is elérhetik! A tartalmakat mostantól nem csak a műsorok, hanem témák szerint csoportosítva is megtalálhatják. A fontos, kedvelt és érdekes anyagokat pedig üzenetküldő alkalmazásokban is megoszthatják.

  • „Szerencsés keresgélést azoknak, akik a hibákat keresik” - ezt mondta Tarlós István, amikor átadta a megújult Széll Kálmán teret. Kritika pedig akad. Az RTL Híradó által megkérdezett járókelők szerint bár könnyebb így a közlekedés, néhányan keveslik a növényeket, vagy hiányolják a tér régi hangulatát. A Széll Kálmán téren több mint 400 napig dolgoztak.

  • Kölcsönkenyér.hu. Győr környéki anyák álmodták meg, majd hozták létre azt a weboldalt, ahonnan bárki ingyen kölcsönözhet különböző tárgyakat, ha ő maga is felajánl néhányat. A két asszony pályázati pénzből hozta létre az oldalt. Az a céljuk ezzel, hogy megóvják a környezetet és az embereket közelebb hozzák egymáshoz.

  • Az online piacon erősít az RTL Magyarország. A cég 30 százalékos tulajdonrészt vásárolt az egyik legnagyobb internetes médiavállalkozásban, a Central Digitális Médiában. A cég portfóliójához tartozik több piacvezető internetes oldal. Az RTL vezérigazgatója szerint a nézők több, és jobb tartalmat érhetnek majd el, ha megkezdődik a közös munka.

  • Nem hagyta jóvá a Médiatanács, hogy az RTL Magyarország irányítást szerezzen a Central Médiacsoport online portfóliójában. A társaságé például a 24.hu és az NLcafé. Az RTL Magyarország már vizsgálja a Médiatanács határozatát, ezt követően dönt a szükséges és lehetséges hazai és európai szintű jogi lépésekről. A cég továbbra is azt tervezi, hogy növeli jelenlétét a digitális piacon.

Legnézettebb videók