Műsorújság
RTL Most

Lemaradtál a Válótársak 3. évadáról? Most pótolhatod!

Június 1-től műsorra tűzi a Cool TV az RTL Klub egyik legsikeresebb sorozatának 3. évadát. Rögtön duplarésszel kezdünk!

A Válótársak három válófélben lévő férfi - Bálint, Dávid és Joci - története, akik az újrakezdés hol fájdalmas, hol örömteli kalandjait átélve a legjobb barátok lesznek.

A 3. évad első két epizódjának tartalmából:

Ugyan rég külön élnek, Bálint (Stohl András) még mindig szerelmes Zsófiba (Gubás Gabi). A hűtlenkedéseiről híres ingatlanügynök a harmadik évadban minden követ megmozgat, hogy visszaszerezze bizalmatlan feleségét. Úgy tűnik, sikertelenül. Bálint egyre mélyebb depresszióba süllyed, miközben Zsófi egyre szorosabb kapcsolatba kerül Bálint öccsével, a jóképű és gazdag Péterrel (Nagy Ervin). Az évad végén Zsófi belátja, hogy ez így nem mehet tovább; választania kell a két fivér között.

Eközben Dávid (Scherer Péter) - akit szerelme, Dalma elhagyott - újra összeköltözik feleségével, Tamarával (Balsai Mónika). Hiába mennek párterápiába, az elhidegült viszonyt csak nem sikerül felmelegíteniük, így hát folytatódik köztük az ádáz harc a közös vagyon felosztásáért. A gyengédségre vágyó Dávid viszonyt kezd a titkárnőjével, ám amikor véget vetne neki, a románc pszichothrilleri fordulatokat vesz. Dávid örülhet, ha épp bőrrel megússza a kalandot.


Megszülettek az ikrek, de Joci (Lengyel Tamás) és Szonja (Földes Eszter) külön élnek. Szonja pocsék anya. Joci most is egyedül cipeli a terheket. De minél több időt tölt a babákkal, annál inkább kirúgás fenyegeti a munkahelyén. Hogy anyagilag győzze, Joci kénytelen elvállalni egy gyanúsan jól fizető melót, és mire észbe kap, már a bűn útjára lépett. Vajon visszaút Joci számára? És ha van, akkor milyen áron?

Nézd a Válótársakat június 1-jén, szombaton 23 órától a Cool-on!

Legnézettebb videók