Műsorújság
RTL Most

Lecserélik a Halálos fegyver egyik főszereplőjét?

Aggasztó hírek érkeztek az RTL Klubon is futó sorozat egyik főszereplőjének viselkedésével kapcsolatban...

Csütörtök esténként az RTL Klubon látható a Halálos fegyver című sorozat, amit az azonos című film alapján készítettek. A '87-es eredetiben (és a folytatásokban) Mel Gibson és Danny Glover alakította a két főszereplőt, a TV-ben Clayne Crawford és Damon Wayans vették át a helyüket.

A sorozat jelenleg 2. évadánál tart, most azonban veszélybe kerülhet a harmadik elkészülte, ugyanis aggasztó hírek érkeztek Crawford viselkedéséről.

A Deadline értesülései szerint a színész lelki terrorban tart másokat, és ellenséges környezetet teremt maga körül, aminek eredményeképp a stábtagok nem szívesen forgatnak vele.

„Igaz, hogy a Halálos Fegyver előző évada alatt kétszer is megrovást kaptam”


 - olvasható Crawford Instagram posztjában, ahol a saját verzióját is elmondja a történekről.

„Az elsőt azért, mert haragosan reagáltam olyan munkakörülményekre, amiket nem éreztem biztonságosnak és támogatónak, mindezt egy vendégrendező és rendezőasszisztens vezetése alatt. Utóbbiról kiderült, hogy megharagudott rám.”


Az első incidens után Crawford elnézést kért, részt vett egy terápián, és még a fizetéséből is levontak, amit az egyik sértettnek adtak.

A második esetnél ő maga rendezte az adott epizódot, a forgatáson pedig eltalált egy színészt egy repesz. Crawford vállalta a felelősséget, mivel az ő felügyelete alatt zajlottak az események.

„Rendkívül sajnálom, ha a szenvedélyes munkavégzésem miatt bárki kellemetlenül érzi magát a forgatáson, vagy nem érzi magát megbecsülve. Ezen felül elnézést kérek a teljes stábtól és színésztársaktól, ha bármilyen negatív megítélés érkezik a Halálos fegyverrel kapcsolatban ezen történések miatt.”


Kíváncsian várjuk a fejleményeket, a stúdió egyelőre nem nyilatkozott, de már olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy Crawford helyét egy hölgy veheti át!

Egy biztos: ma este Halálos fegyver 22:45-től az RTL Klubon!

Forrás: Deadline

Legnézettebb videók