Műsorújság
RTL Most

Kövesd Carter ügynök kalandjait az RTL Klub-on

Kiheverted a Bosszúállók: Végjátékot, láttad már a Pókember: Idegenbent, de még mindig szomjazol a szuperhősök kalandjaira? Akkor tarts Carter ügynökkel és merülj el a Marvel Filmuniverzum múltjában, hétvégente az RTL Klub-on.

Most, hogy a Marvel Filmuniverzum harmadik fázisa is lezárult, egy ideig még várnunk kell az újabb képregényfilmes kalandokra, ezért készültünk nektek egy kis utánpótlással: Carter ügynök, hétvégente nem egy, nem kettő, hanem máris három epizóddal az RTL Klub-on!

Steve Rogers, azaz Amerika Kapitány eltűnése óta Peggy Carter ügynök (Hayley Atwell) a Stratégiai Tudományos Egységnél (Strategic Scientific Reserve - SSR) teljesen háttérbe szorul. Miközben továbbra is próbál megbirkózni szerelme elvesztésével, titokban segítséget nyújt bajba jutott barátjának, Howard Starknak (Dominic Cooper), Tony Stark édesapjának. Peggyt Stark inasa, Edwin Jarvis (James D'Arcy) támogatja a veszélyes küldetésben, melynek során vissza kell szerezniük a Stark által fejlesztett, majd ellopott veszélyes technológiákat.
 


Carter ügynök kalandjait minden hétvégén nyomon követheted, szombatonként ráadásul dupla epizóddal 13:35-től és 14:35-től, vasáranponként pedig 14:35-től!

Legnézettebb videók