Műsorújság
RTL Most

Két új amerikai sorozat is indul hamarosan az RTL Klubon!

Duplarészekkel indul útjára június 12-én, szerdán és június 14-én, pénteken a Mr. Whiskey és az Isten belájkolt című sorozat.

A Mr. Whiskey-ben Will Chase, az FBI európai ügynöke olyan csapatot hoz létre, ami példátlan a nemzetközi terrorelhárításban. Akciói során sikerül beszervezni Edgart, a profi hackert és a CIA-ügynök Frankie-t.

Miles megrögzött ateista, noha apja lelkész. Különböző csatornákon folyamatosan tagadja Isten létezését, ám egy napon Isten ismerősnek jelöli a facebookon. Élete gyökeresen megváltozik, olyan gyorsan, hogy segítség nélkül nem is bírná. Az újságíró Cara, a hacker Rakesh és a gyönyörű Ali segítenek megtalálni a titokzatos profil, Isten valódi személyét.

Nézd június 12-én, szerdán a Mr. Whiskey első két epizódját 21 óra 35 perctől és az Isten belájkolt című sorozat első két részét június 14-én, pénteken 21 óra 35 perctől az RTL Klubon! Ha pedig nem akarsz szerdáig várni, hogy új sorozatot láss, akkor nézd június 10-én, hétfőn 19 óra 35 perctől a Megtörve című új török széria első két részét!
 

Legnézettebb videók