Műsorújság
RTL Most

Jöjjön 8 meglepő tény a Dr. Csontról!

Minden hétfő este 21:35-kor új epizódokkal jön a híres sorozat, mielőtt azonban ma este is elmerülnénk a nyomozásban Booth-szal és Brennannel, összegyűjtöttünk nektek pár izgalmas érdekességet a sorozatról.

Mennyire vagytok nagy Dr. Csont rajongók? Mindent tudtok róla? Ha ITT leteszteltétek magatokat, akkor vessük is bele magunkat az eddig csak kevesek által ismert tények felkutatásába.

1. Eredetileg mást szántak Brenner szerepére

Az Emily Deschanel és David Boreanaz közötti kémia változtatott meg mindent. Elvileg már kiválasztották a főszereplőnőt, azonban amikor Emily besétált későbbi kollégájához a castingra, meggondolták magukat a készítők. Az i-re ráadásul az tette fel a pontot, hogy Emily volt az egyetlen nő, aki David közeledésére nem kezdett el hátrálni, hanem magabiztosan fogadta a férfit…

2. Az egész család beugrott egy kis cameóra

A Deschanel klánból ketten is szerepeltek a sorozatban: Zooey, Emily húga – akit az RTLII-n is futó Új Csajból is ismerhettek – Brennan unokahúgát alakította, míg valódi édesapja, Caleb két epizódot is rendezett.

David Boreanaz se maradt le ezen a téren: édesapja és felesége is feltűntek egy-egy kisebb mellékszerepben.

3. Boreanaz belevitte magát a szerepbe

Nem egy olyan Booth-kellék tűnik fel a képkockákon, amelyek igazából a színész sajátjai. Ilyen például a „Cocky” feliratú piros öv, vagy a rengeteg vicces-mintás zokni is.

4. A stábnak van egy érdekes háziállata

Pontosítunk: van egy mókusuk a forgatáson, amit Sweets-ről neveztek el és folyamatosan kaját kunyerál mindenkitől.

 


5. Csak akkor ölnek…

… fontos karaktert az írók, hogy ha az adott színészről biztosan tudják, hogy már van egy másik filmje vagy sorozata, ahova tovább állhat. Senkitől sem válnak meg úgy a Dr. Csontnál, hogy bizonytalan helyzetbe kerüljön a kollégájuk.

6. Őt már 6 rész után meg akarták ölni

Cam Saroyan karakterét eredetileg nem tervezték túlzottan hosszúéletűre az írók, csupán 6 részben szerepelt volna, és utána egy hirtelen jött halállal kiírták volna. Mégis, annyira megkedvelték a színésznőt (Tamara Taylor) és vele együtt Camet is, hogy állandó tagja lett a csapatnak.

7. Nemcsak szerepelnek, rendeznek is

Nem meglepő, hogy évek után a színészek is valami újdonságra vágynak, így esett, hogy a két főszereplő (David és Emily) egyaránt rendezett már a Dr. Csontban. Boreanaz több részt is levezényelt, Emily viszont a 12. évad első részével debütált ezen a téren.

8. Aki szerencsés dolgozó, gazdagon is távozhat a forgatásról

Minden pénteken „vödrös szerencsenapot” tart a stáb. Aki vállalja, bedobhat 5 dollárt egy bödönbe – erre rá kell írnia a nevét –, és a legszerencsésebb Dr. Csont családtag, akinek kihúzzák a pénzét, a vödör egész tartalmát megkapja. Náluk aztán duplán lehet várni a pénteket!

Ne feledjétek: ma este 21:35-kor jön a 11. évad az RTL Klubon!

Forrás: telltaletv, EW

Legnézettebb videók