Műsorújság
RTL Most

Jared Padalecki megható „szerelmes levelet” írt gyerekeinek

Eddig is jól tudtuk, hogy az Odaát főszereplői nemcsak a sorozatban csodás testvérek, de azon kívül is, ráadásul még a legjobb apuka címet is simán elnyerhetnék bármikor. Erre most csak még inkább ráerősített a fiatalabbik Winchester.

Sokszor olvadoztunk már Padalecki és Ackles képeit nézegetve, hiszen mindketten lelkes megosztók a közösségi oldalakon, ráadásul még a családi életük legszebb pillanatairól is szívesen mesélnek a rajongóknak. Nem csoda, hiszen az Odaátosok már egy világméretű, több milliós családot tudhatnak magukénak: a legelhivatottabb rajongókat!

Valószínűleg pont ezért a nagy összetartásért sem tartóztatják magukat és szívesen megosztják az életük szinte minden pillanatát.

Így esett az is, hogy Padalecki hosszú évek küzdelme után bevallotta a nyilvánosság előtt, hogy depresszióval küzd, amiben a családja és a barátai segítették át. Azóta persze úgy tűnik, hogy tényleg a szeretetre összpontosít, hiszen felesége elmondása szerint, nála jobb apukát nem is kívánhatnának a gyerekei.

Apák napja alkalmából viszont Jared gondolt egyet, és ahelyett, hogy ő várta volna az ajándékokat, inkább éppen ő adott egyet a gyerekeinek, Tomnak, Shepherdnek és a nemrég érkezett Odette-nek: levelet írt nekik.

„Apaként egy picit változtatni szerettem volna. Pontosabban, meg akartam ragadni ezt az alkalmat, így az ötödik apák napja után (és még várom a többit), hogy ne azt mondjam ’szívesen’, hanem hogy ’köszönöm.” – kezdte az írását.
 

 

A post shared by Jared Padalecki (@jaredpadalecki) on


Szerencsére felesége – akibe az Odaát forgatása közben szeretett bele évekkel ezelőtt – úgy gondolta, hogy ezt a csodás írást a világnak is látnia kell, és megosztotta a saját blogján Jared alkotását.

És tényleg hálásak lehetünk ezért a bejegyzésért, hiszen a sorozathős minden szülő veséjébe látott a soraival. A mindennapokban megélt apró nyűgök, elvárások, és extra odafigyelés… a legfeledhetőbb apróságok is előjöttek a háromgyerekes apuka levelében, amit olvasva, fel-felnevetve jövünk rá, mennyire fontos is egy felnőtt életében – fejlődésében és folyamatosan érésében –, ahogyan a gyermekeire vigyáz!

A koránkelések, az alvatlanság, a lepisilés, a lehányás, a rendetlenség, a verekedés, a kergetések… mind-mind meghatározó részei egy édesapa életének, mégis pont olyan dolgok ezek, amelyek mélyen legbelül igazi örömöt okoznak egy felnőttnek. Jared csodás kontrasztba állította, hogy az idegesítőnek vagy fárasztónak tűnő részletek sokkal inkább ajándékok.

 

A post shared by Genevieve Padalecki (@nowandgen) on


Nézzétek:

„Korábban keltettetek fel reggel, minthogy egy kakas akár fontolóra vette volna, hogy kukorékoljon.” – „Köszönöm azt a rengeteg extra napfelkeltét, amit megcsodálhattam.”

„Babzsákként használtatok, amikor esténként felolvastam nektek.” – „Köszönöm, hogy rávettetek, hogy többet olvassak.”

„Rávettetek, hogy hagyjak abba mindent, amit éppen csinálok, hogy elkapjak nektek egy gyíkot.” – „Köszönöm, hogy miattatok újra mesteri szintre emeltem a gyík fogó képességemet (világklasszis voltam benne, amikor akkora voltam, mint ti).”
 

 

A post shared by Jared Padalecki (@jaredpadalecki) on


Ugye, minden éremnek két oldala van! Így Jared levelének is! Miközben az első felében csak felsorol, a második részében már tényleg csak azt a szót látjuk, hogy „köszönöm”.

„Köszönöm, hogy rájöhettem, milyen is valakit jobban szeretni saját magadnál. Több mindenre megtanítottak, mint amire bármilyen mentor vagy tanár képes lett volna.”


Szerintünk lessétek meg a teljes levelet, garantáltan könnyfakasztó élményra számíthattok!

Legnézettebb videók