A sikersorozat főszereplői mozivásznon és más szériákban is kipróbálták már magukat, szóval nem véletlen, ha nektek is ismerős arcként köszönnek vissza a tévé képernyőjéről. Doktor Murphy, ma este 21:30-tól az RTL Klub műsorán!

Freddie Highmore (Dr. Shaun Murphy)

Bár eddigi egyetlen Golden Globe-díját a Doktor Murphy-ben nyújtott alakításáért kapta, a 26 éves Freddie Highmore több jelentős szerepben is feltűnt már. Ő játszotta például a fiatal Norman Batest Alfred Hitchcock legendás horrorjának, a Pszichónak az előzménysorozatában (Bates Motel), a nagyvásznon pedig az Én, Pán Péterben, és a Charlie és a Csokigyárban szerepelt, utóbbiban szintén a címszereplőt játszva.
 

Ismerősek? Itt láthattad korábban a Doktor Murphy szereplőit!
 


Antonia Thomas (Dr. Claire Browne)
 

A gyönyörű színésznő eddig főleg sorozatokban és kisebb filmekben szerepelt, előbbiek terén azonban egész szép karriert tudhat maga mögött. Három évadot szerepelt a kultikussá vált brit sorozatban, a Misfits - Kívülállókban, emellett pedig a Lovesick című romantikus szériában volt övé a női főszerep. Feltűnt még A szállító sorozatban, sőt a Teletabik gyereksorozat rebootjában is szinkronizált.

Hill Harper (Dr. Marcus Andrews)
 

Legjelentősebb szerepe a New York-i helyszínelők Sheldon Hawkes-ja, akit a sorozat közel 200 epizódjában alakított. Emellett számos kisebb filmben is feltűnt, a jobb emlékezőképességekkel rendelkezők pedig felidézhetik őt a kilencvenes évek ikonikus sorozatából az Egy rém rendes családból is, ahol Al Bundy fiatal alkalmazottját, Aaront alakította néhány részben.
 

Ismerősek? Itt láthattad korábban a Doktor Murphy szereplőit!
 


Nicholas Gonzalez (Dr. Neil Melendez)
 

Mr. Gonzalez szintén elég tisztes karriert tudhat maga mögött a sorozatok világában, jelentősebb szereplőként feltűnt a Narancsvidékben, Az Álmosvölgy legendájában, a Hazug csajok társaságában és a Flash - A Villámban is. Apró érdekesség, hogy első szerepeinek egyike a Walker, a texasi kopóban volt, Chuck Norris oldalán.

Richard Schiff (Dr. Aaron Glassman)
 

A stáb legidősebb színésze egyértelműen a legtapasztaltabb is, Schiff ugyanis olyan filmekben szerepelt eddigi karrierje során, mint a Jurassic Park második része (Az elveszett világ), a Hetedik, vagy Az acélember. A sorozatok világában is jól teljesítő színész egy Emmy-díjat és két további jelölést zsebelt be az Az elnök embereiben nyújtott alakításáért, és tucatnyi más szériában is feltűnt az évek során.