Műsorújság
RTL Most

Ismerd meg jobban a Szemfényvesztők szereplőit!

Jövő héten jönnek az RTL Klub legújabb sorozatai, köztük a Szemfényvesztők is! Kedd este 21:30-kor jönnek a trükkös átejtések, addig is összegyűjtöttük, mit érdemes tudnotok a legfontosabb karakterekről.

Kedden – július 17-én – duplarésszel kezdünk neki az illúziókkal teletűzdelt kalandoknak, 21:30-kor ugyanis indul a Szemfényvesztők!

Mielőtt elmerülnénk a sorozat karaktereiben, vegyük át gyorsan, miről is szól majd a történet:

Cameron Black, a világ leghíresebb illuzionistája mindent elveszít, amikor lelepleződik a legnagyobb titka. Fényűző élete és karrierje romokban, ráadásul az ikertestvére is börtönbe kerül gondatlan emberölés vádjával. Cameron onnantól annak szenteli az életét, hogy kiderítse, ki juttatta a testvérét ártatlanul börtönbe, ezért felajánlja képességeit az FBI-nak.

Főszereplőnk, Cameron Black tehát adott! De kikkel találkozhatunk még mellette?

Kay Daniels (Ilfenesh Hadera)

 


Az FBI ügynökről jobb, ha tudjátok, hogy igazi vezető alkat, aki szeret mindent a kezében tartani, az egyik legmaximalistább az ügynökök között. Nem fél szembenézni a legkeményebb bűnözőkkel sem:

„Berúg minden ajtót! Ugyanazon a szinten mozog, mint a világ legveszélyesebb bűnözői. Hihetetlen bátorsággal néz velük szembe!” – mesélte Ilfenesh Hadera.


Dina Clark (Lenora Crichlow)

 


Cameron Black csapatának egyik kiemelkedő tagja, aki a sminkért és a különféle maszkokért felel.

Jordan Kwon (Justin Chon)

 


Szintén főszereplő illuzionistánk csapatához tartozik, aki utcai mágusként, és trükkösként dolgozik.

Mike Alvarez (Amaury Nolasco)

 


Kay Daniels társa az FBI-nál, aki azon túl, hogy igyekszik minden szabálynak megfelelni, titokban odavan a mágiáért, kiemelten a főszereplő Cameron Blackért.

Deakins (Laila Robins)

 


Kay Daniels felettese. Ő felel minden parancsért, és valószínűleg a legtöbb bosszúság rajta csapódik majd.

Legnézettebb videók