Műsorújság
RTL Most

Ismerd meg jobban a Doktor Murphy szereplőit!

Országos TV premier az RTL Klub-on! Csütörtökön dupla résszel debütál a Doktor Murphy - addig is ismerjük meg a karaktereket!

Csütörtökön – július 19-én – 21:30-kor indul a Doktor Murphy első évada, méghozzá rögtön két epizóddal!

A sorozat főszereplője Shaun Murphy, a fiatal és kivételesen tehetséges sebész, aki teljesen felkavarja az ország egyik legrangosabb kórházának az életét. A profik nehezen tudnak mit kezdeni a fiatal sebésszel, aki autizmussal és Savant-szindrómával küzd.

A kollégáihoz személyesen kapcsolódni képtelen Shaun ugyanakkor rendkívüli megoldásaival folyamatosan megkérdőjelezi kollégái rutinját, és kivételes adottságával nem csak lemondott életeket ment meg, hanem kollégái szakmai fejlődésében is felbecsülhetetlen segítségnek bizonyul!

Most pedig jöjjenek a karakterek!

Dr. Shaun Murphy (Freddie Highmore)

 


A savant-szindrómában szenvedő emberek egy vagy több területen olyan szakértelemmel rendelkeznek, amelyek ellentétben állnak általános képességeik korlátozottságával. Murphy ebben az állapotban a nyugodt vidéki életről mond le, hogy a nagyvárosi Szent Bonaventura kórházban életeket mentsen.

Dr. Aaron Glassman (Richard Schiff)

 


A Szent Bonaventura vezetője, és Murphy mentora. Hisz párfogoltjában: szerinte Shaun nagy dolgokat érhet el, ha kap egy esélyt.

Dr. Marcus Andrews (Hill Harper)

 


Andrews a sebészeti osztály vezetője, aki mindig megkérdőjelezi dr. Glassman döntéseit, és Murphy praktizálását sem nézi jó szemmel...

Jessica Preston (Beau Garrett)

 


Jessica a kórház ügyvédje, és egyben dr. Melendez menyasszonya. Ugyanakkor a kórház alapítójának unokája, aki szeretné bizonyítani, hogy nem családja miatt tart ott, ahol.

Allegra Aoki (Tamlyn Tomita)

 


A Szent Bonaventurát működtető alapítvány elnöke. Nyugodt, okos, aki mindig szem előtt tartja, hogy a kórház zavartalan működését mindenáron biztosítania kell, különben lehúzhatják a rolót...

Dr. Neil Melendez (Nicholas Gonzalez)

 


Zseniális és magasan képzett sebész, aki felügyeli a rezidensek munkáját. Felismeri Murhpy-ben a tehetséget, de egyelőre nem bízik benne.

Dr. Claire Browne (Antonia Thomas)

 


Rendkívül okos és tehetséges rezidens, aki különleges kapcsolatot kezd ápolni Murphy-vel.

Dr. Jared Kalu (Chuku Modu)

 


Szintén rezidens a kórházban, aki a legjobb akar lenni szakmájában.

Ne felejtsétek: keddtől Szemfényvesztők, szerdától Privát kopók, csütörtöktől pedig Doktor Murphy a RTL Klub műsorán!

Legnézettebb videók