Műsorújság
RTL Most

Íme 5 érdekesség a Doktor Murphy-ről!

Csütörtökönként 21:30-tól Doktor Murphy az RTL Klub-on - az 5. rész örömére összegyűjtöttünk 5 érdekességet a sorozatról!

Kijelenthetjük, hogy Doktor Murphy a tévénézők új kedvence - a csütörtökönként jelentkező sorozatban Freddie Highmore alakítja a címszereplőt, egy autista és Savant-szindrómás fiatal orvost, aki saját állapota ellenére segít másokon.

Ma este 21:30-tól szám szerint az ötödik, Három tized százalék című részt láthatjuk az RTL Klub-on, de addig is következzen néhány érdekesség a sorozatról!

1. A Doktor Murphy a 2013-as Good Doctor című dél-koreai sorozaton alapszik, mely megkapta a Legjobb drámának járó díjat a neves Baeksang Arts Awards-on.

2. Eredetileg nem Freddie Highmore alakította volna Murphy-t, mivel túl fiatalnak tartották a szerephez. A producerek azt mondták neki, hogy legalább egy 25 éves színészre van szükségük. Mire Highmore: „de ÉN 25 VAGYOK!”

3. Richard Schiff alakítja Murphy felettesét és mentorát. Schiffnek ez az első kórházas sorozata, ami valószínűleg nem a véletlen műve: civilben utálja az ilyen helyeket...

4. A sorozatot David Shore alkotta. Beau Garrett (aki itt Jessica Prestont alakítja) egy epizódban feltűnt a Doktor House-ban is, amit szintén Shore készített!

5. Schiff és Garrett korábban már szerepeltek együtt a Gyilkos elmék: Alapos Gyanú című sorozatban, ahol Garrett volt az egyik főszereplő, Schiff pedig visszatérő vendégszereplő.

Nézzetek be a ma esti részbe, amiben Murphy egyik betege hajszálpontosan úgy néz ki, mint saját öccse!

Doktor Murphy - Csütörtök, 21:30 - RTL Klub

Legnézettebb videók