Műsorújság
RTL Most

Hannah Simone egy igazi Macskanő!

Az Új csaj 35 éves sztárját gyakran illetik a képregény hősnő alteregójának nevével, hiszen a színésznő szuperszexis és két cica, Jacob és Frank büszke tulajdonosa is! Egy interjú során Simone pedig azt is elárulta, mi a legőrültebb sztorija a kedvencei kapcsán és hogy mire lehet szükségünk a vadonban!

A brit színésznő elmondta, szerinte mit tapasztalnak az olyan „macskanők” manapság, mint amilyen ő is:

„Azt gondolom, macskanőnek nevezni valakit, csakis bók lehet. Azt hiszem, ez azt jelenti, hogy az életed részévé fogadtál egy apró kis élőlényt. Imádom a macskáimat és azt is tudom, hogy sok barátom csak azért jön át, hogy velük tölthessen egy kis időt.”

De vajon honnan ered az egzotikus szépség megrögzött cica imádata?

„Több millió macska vár az országban arra, hogy egy szerető család magához vegye! A macskáim, Jacob és Frank jelentik számomra a világot és fontos nekem, hogy segítsek annak a szervezetnek, ahonnan őket is kaptam, hogy a többi állat is otthonra leljen.”

Vajon hol máshol találna igazán otthonra egy ragadozó, ha nem a dzsungelben, ahova a színésznőnek is volt szerencséje ellátogatni, hiszen egy új kaland-show műsorvezetője lett! Szerencsére Simone már a világ több pontján is élt, például Cipruson és Új-Delhiben is, így nem hisszük, hogy sok újdonságot jelentett számára bármi is.

A színésznő így mesélt tapasztalatairól és azt is megosztotta a rajongókkal, mi lenne az a három dolog, amit magával vinne a vadonba:

„Ettem néhány furcsa bogarat és pókot élve, de összességében Fidzsi szépsége elfeledtetett velem minden rázósabb helyzetet! Ami pedig biztosan jól jönne legközelebb, az a bogárirtó spray, tűzkő és egy barát! Higgy nekem, nem akarsz egyedül lenni odakint!”

 


Na és milyen furcsa történet kötődhet a színésznő kis kedvenceihez?

„Néhány hónappal ezelőtt elvittem a két öregebb házi macskámat egy kirándulásra a hegyekbe majd egy strandra. Hihetetlen volt figyelni, ahogy rácsodálkoznak a külvilágra!”

Ha kíváncsiak vagytok, milyen tapasztalatokkal gazdagodik a színésznő az Új csaj című sorozatban Cece Parekh-ként, akkor kövesd figyelemmel kalandjait minden hétköznap este 20:00-kor, az RTL II-n!

Forrás: wetpaint.com, india.com

Legnézettebb videók