Műsorújság
RTL Most

Garantáltan sírni fogsz a Vámpírnaplók sztárjának megható vallomásán!

Azt gondoltuk, Ian Somerhalder már nem tud ennél jobban meggyőzni bennünket arról, hogy tökéletes férj és immáron apa is. A szívtipró azonban ismét emelt egyet a téten, mi pedig zsepikért kapkodunk!

Azok után, hogy a színész már tömérdek, csodásan romantikus pillanatot osztott meg színésznő kedvesével való álomszerű életéről, az évfordulójukról, valamint arról, hogy szerelme első gyermekükkel várandós, most ismét meglepő dolgot posztolt az Instagramjára!

Ian Somerhalder a bejegyzésében ezúttal, arról ír, hogy mennyire hálás azért, hogy Nikki Reed az élete része, illetve, hogy mennyire becsüli feleségében azt, hogy mennyire jó anyja a pár hónapos csemetéjüknek:

„Csak egy gyors megjegyzés az én gyönyörű feleségemnek. Te, aki éppen a szoba másik felében pihensz most, miután egész éjszaka csodálatos anyuka voltál, tehát csak akkor fogod elolvasni ezt, ha felébredtél. Ha látom ezeket a fotókat, eszembe jut az az elképesztő 9 hónap, amikor az egész lényedet arra áldoztad, hogy életet adj a kisgyerekünknek. Rengeteg örömet és erőt hoztál az életünkbe a várandósságoddal és megmutattad, hogy így is lehet egy nő iszonyú szexi. Köszönöm, hogy az életem párja vagy, a partnerem és hogy inspirálsz engem és mindenki mást is, aki olvassa, hallja, látja a szavaidat. Szeretlek, a férjed!”

 

A post shared by iansomerhalder (@iansomerhalder) on

Szerinted is hihetetlen, hogy a valóságban ilyen romantikus legyen a Vámpírnaplók című sorozat rosszfiúja?

Forrás/Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók