Műsorújság
RTL Most

Exkluzív fotók – Ian Somerhalder így köszöntötte fel kedvesét!

A Vámpírnaplók sztárjának az élete is filmbe illő, hiszen van egy gyönyörű felesége, Nikki Reed, akivel nem csak, hogy boldog házasságban élnek, de hamarosan gyermekük is születik! Most pedig a színésznő születésnapját is romantikázva ünnepelték!

A sztárpár nemrég ünnepelte második házassági évfordulóját, aminek köszönhetően mindketten megható és romantikus posztokat közöltek a közösségi oldalaikon. Majd nem is tartott soká, hogy nyilvánosságra hozzák, családjuk egy kis jövevénnyel bővül, amihez szintén szívszorító bejegyzések társultak, valamint meghitt fotók!

 

A post shared by Nikki Reed (@iamnikkireed) on

Most pedig szintén volt okuk ünnepelni hiszen Nikki Reed-nek a napokban volt a születésnapja, ezért a Vámpírnaplók Damon-je romantikázni vitte a kedvesét, amiről persze az Instagram-jára is posztolt képeket:

„Minden nap, amikor látlak, emlékeztetsz a szépségedre és a bátorságodra, valamint arra, hogy mennyire szerencsés vagyok, veled oszthatom meg ezt a csodálatos életet. Ezek az elmúlt három év legkedvesebb veled töltött pillanatai számomra. Szeretlek!”

 

A post shared by iansomerhalder (@iansomerhalder) on

Szerintetek is Ian Somerhalder, az egyik legromantikusabb sorozatsztár?

Legnézettebb videók