Műsorújság
RTL Most

Közös dalt készített Dér Heni és az Éjjel-Nappal Budapest csapata

Egy különleges szerzeménnyel búcsúztatja ezt az évet a népszerű énekesnő és a sorozat főszereplői.

Az Együtt könnyebb című dal szövegét Dér Heni írta, Temesi Bertalan szerezte a zenét és Závodi Marcell végezte a hangszerelést. A dalhoz természetesen klip is készült, melyet a sorozat 23 főszereplője és Dér Heni Budapesten a Hősök Terén és egy hatalmas stúdióban is forgattak.


„Ez egy olyan érzelemdús dal, amelybe mindenki mást láthat bele, különösen ebben a járvány sújtotta, nehéz évben, ezért két verzió is készül belőle. Az egyikben egyedül énekelek, a másikban az ÉNB sztárokkal együtt.” –mondta Dér Heni.


„A főszereplők közül néhányat személyesen is ismertem már, de a nagy részét nem, ráadásul egy fiatal, bohém csapatról van szó, így egy kicsit féltem, hogy hogyan fogjuk megtalálni a közös hangot. Ehhez képest mindenki nagyon segítőkész és aranyos volt, ráadásul az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai rendkívül fegyelmezetten forgattak.” -tette hozzá az énekesnő.


„Együtt könnyebb, ez akár az Éjjel-Nappal Budapest mottója is lehetne, hiszen mi közel 8 éve együtt élünk, együtt sírunk és együtt nevetünk, de most ebben az évben különösen fontos, hogy ne egyedül, hanem együtt küzdjünk. Gyönyörű ez a dal, remélem mindenkinek ad még egy kis erőt.”- mondta Karola, aki Szofival, Francival, Bellával és Lalival együtt énekel Dér Heni mellett.

Nem maradt más hátra, hallgassátok meg ti is a dalt:

 

Legnézettebb videók