Műsorújság
RTL Most

Claire Danes különös fóbiával küzdött

A Homeland sztárja nemrég elárulta, hogy miért volt diákként magányos, és hogyan sikerült legyőznie félelmét.

Claire Danes kisiskolásként félt a lányoktól, így a színésznő diákévei egyáltalán nem voltak küzdelemmentesek. A Homeland sztárja nehezen tudott beilleszkedni az osztályba, mert nem bízott meg a lányokban.

"Klikkek alakultak ki, és ezt nagyon nehezen tudtam kezelni. Az egyik barátom tudta, amit én akkor még nem, hogy diszkréten és feltűnésmentesen kell viselkedni, különben könnyen célponttá válhat az ember. Ez történt velem is, szóval elkezdtem bezárkózni..."

A 37 éves színésznőnek azonban sikerült feldolgoznia múltbeli emlékeit, és amikor 1998-ban felvették őt a Yale-re, hogy pszichológiát tanuljon, teljesen megváltozott. Azóta pedig jó pár barátnővel dicsekedhet, akikkel havi rendszerességgel könyvklubot tartanak, és bármiben számíthatnak egymásra.

"Mindenki építgeti a saját kis karrierjét. Az egyikük terapeuta, a másik orvos, a harmadik grafikus. Egy remek non-profit szervezetet is alapíthatnánk. Bár nem tudom, hogy én mivel járulhatnék hozzá... Az biztos, hogy miután találkozunk, mindig feltöltődöm energiával."

Ne feledd, hogy minden hétfőn 23:05-től a Homeland című sorozatot láthatod a Cool-on!

Lockhart Iszlamabadba érkezik, hogy személyesen felügyelje Saul felkutatását. Sault Haqqani élő pajzsként használva, sok év elteltével hazalátogathat a falujába, mert biztos benne, hogy a volt CIA igazgató miatt nem fogják rakétákkal megsemmisíteni a házát. Carrie nyomozása egyre bonyolódik, mert Saul elrablása mindent megváltoztat. Egy kórházi alkalmazottat szeretne felkutatni, aki gyógyszert szerzett Aayannak, ami feltehetően Haqqaninak kell.

Nézd meg a Homeland mai részének előzetesét!
 

Forrás: glamour.co.za

Legnézettebb videók