Műsorújság
RTL Most

Candice Accola a világ legboldogabb kismamája!

A Vámpírnaplók színésznője nem is kívánhatna többet az élettől: a jól robogó karrier mellett megtalálta élete párját, akitől megszületett első gyermeke is, Florence. Most egy picit elidőztünk a sztár boldog hétköznapjaiban.

Candice-t nem érte nagy mellbevágásként az anyaság fogalma, hiszen a pici érkezése előtt már akadt némi ideje a gyakorlásra, ugyanis férjének, a The Fray zenekar gitárosának van két gyönyörű kislánya előző kapcsolatából.

És szerencsére nagyon idilli kis család lettek a gyerkőcökkel együtt:

 


Ava és Elise is boldogan fogadták kishúguk érkezését, a mama pedig máris aktívon posztolgat kislányáról és a mindennapos anyuka rutinjairól.

 


De nemcsak otthon üldögélnek a pindúrral, hiszen már egy nagyobb utazást is bevállaltak vele, és mint kiderült, már most igazi kis profi utazó lett Florence-ból. A szüleinek nem kellett mindenki elől bujkálva mászkálniuk a reptéren, a kiscsaj nagyon jól viselkedett ugyanis.

 


Persze a sorozat rajongóinak nem kell aggódnia, hogy a babázás miatt sokáig nem találkoznak majd Caroline karakterével, hiszen a pici mellett lazán megoldják a forgatásokat. Terhessége alatt pedig csupán négy rész erejéig vette ki az éves szabadságait.

Addig is, ne felejtsétek el, hogy a Vámpírnaplókkal minden kedden találkozhattok a Cool-on!

Képek: Candice Accola Instagram

Legnézettebb videók