Műsorújság
RTL Most

Az Odaát sztárjai sosem voltak még ennyire szexik! Fotók!

A néha ijesztő, mégis vicces és drámai sorozat Amerikában már a 13. évadánál tart, és semmi sem állíthatja meg a srácokat. A rajongás egyre nagyobb, a családapák pedig egyre imádnivalóbbak.


Jensen Ackles és Jared Padalecki már jócskán állíthatják azt az Odaát-rajongókról, egymásról és a többi stábtagról, hogy egy óriási családot alkotnak. Körül lengi őket a szeretet, hiszen saját cuki gyerekeik és szerelmeik mellett egy másik megingathatatlan bázis is állandóan támogatja őket.

Ki gondolta volna a kezdetekkor, hogy ennyi évadon keresztül a testvérpárral tarthatunk a démonok és a sötét erők elleni küzdelmükben?

Pedig már 12 évadon túlvannak, és hamarosan debütálnak a legújabb részek is!

Ennek örömére egy fotózáson vettek részt, ahol azon túl, hogy egy direkt erre az alkalomra épített „stúdió temetőben” bohóckodtak fűrészekkel, vámpírfogakkal és fekete macskákkal – megidézve a Halloween szellemét –, igazán fess öltönyöket is magukra kaptak.

Persze, ha egy helyre terelik a főszereplőket – akik nem mellesleg a magánéletben egymás szomszédai –, és még legjobb spanjukat Misha Collins-t is melléjük dobják, abból csak hülyeségek sülhetnek ki. Nem kamuzunk, nézzétek:


Sütőtökökkel, tejes dobozokkal, sőt cuki cica fülekkel még sosem volt senki sem ennyire szexi!

És ha már a rajongásnál tartunk! Egy tinédzser lány addig ment el ebben a témában, hogy a szobájában felállított egy Dean Winchestert ábrázoló, életnagyságú kartonbábut. Még nem is ez lenne a „gond”, viszont egyik nap a szomszéd kezdett el üzengetni a családnak, hogy a frászt hozza rá a bábu.

Hogy miért? A szemközti házból nézve csak a kartonkivágás sziluettje látható, ami konkrétan folyton beparáztatja a többi lakót: pont úgy néz ki, mintha egy megtermett férfiember garázdálkodna a lány szobájában.


Kíváncsiak vagyunk, hányszor esett már ez meg a tengeren túlon!

Legnézettebb videók