Műsorújság
RTL Most

Április 18-án indul a Made in Karantén, A Tanár 3. az RTL Most+ -on folytatódik!

Április 18-án 20:00 órától láthatják a nézők az RTL Klubon a Made in Karantén egyedi tehetségkutató műsort. A Tanár 3. évadának további epizódjai pedig az RTL Most+ platformon tekinthetők meg.

A legmenőbb karanténvideók egymillió forintot érnek a Made in Karantén című vadonatúj szórakoztató műsorban, amely április 18-tól, szombat esténként 20:00 órakor látható az RTL Klubon. A négytagú zsűri – Gáspár Laci, ByeAlex, Sztarenki Dóra és Szabó Győző – választja ki a nem szokványos tehetségkutató műsorba beküldött „házi” videókból az adás legjobbját, amelynek készítője azt mutatja be, hogyan éli meg az önkéntes karantént az otthonában, hogyan űzi hobbijait, hagyja szárnyalni kreativitását, tehetségét és hogyan valósítja meg mindazt, amire korábban nem volt ideje. Az adás legjobbnak ítélt videójának készítője egymillió forinttal lesz gazdagabb.
 

 

A rajongóknak A Tanár 3.  mókás, izgalmas, vagy éppen szívszorító epizódjaitól sem kell elköszönniük. A további részek nem az RTL Klubon láthatók  – leghamarabb ősszel kerülnek az RTL Klub képernyőjére -, hanem szombatonként kerülnek fel az RTL Most+ platformra, ahol további magyar nyelvű tartalmak is garantálják a szórakozást. Az RTL Most+ aktiváló kód elérhető a Pick-Up Kft., Sághy-Sat Kft., Tarr Kft., Telenor és a Vodafone cégcsoport arra jogosult előfizetői részére.
 


Szombatonként A Tanár 3. epizódjai az RTL Most+ platformon, Made in Karantén április 18-tól 20:00 órakor az RTL Klubon!

Legnézettebb videók