Műsorújság
RTL Most

A Vámpírnaplók sztárjai felfedték az igazságot a kapcsolatukról!

Nina Dobrev-ről és Ian Somerhalder-ről szakításuk óta folyamatosan újabb hírek kapnak szárnyra, amibe legutóbb, már a színész felesége Nikki Reed is belekeveredett, így hát a hármas jobbnak látta, ha tisztázza a helyzetet! Miről is van szó? Eláruljuk!

Arról már megbizonyosodhattunk, hogy a híresztelésekkel ellentétben Somerhalder és Reed házassága teljesen rendben van, így nem is csoda, hogy ha tehetik, minden idejüket együtt töltik. Csakhogy nem rég az a pletyka is igaznak bizonyult miszerint Nina Dobrev visszatér a Vámpírnaplók utolsó évadába, hogy méltó lezárást kaphasson a több éve futó széria.

Most pedig úgy néz ki, hogy mindez meg is történt, ugyanis a színésznő nemrég az Instagramján tett közzé egy fotót, amin kollégájával, Ian Somerhalder-rel látható. Igen, ám azonban a képen nem csak a sármos színész, hanem annak felesége Nikki Reed is szerepel!

Dobrev pedig a következőket fűzte a dologhoz:

„El sem hiszem, hogy repül az idő. Búcsúvacsora a Somereed csapattal!”

 

A photo posted by Nina Dobrev (@ninadobrev) on

A gond ezzel csupán az, hogy egy ideje már az él a köztudatban, hogy a két színésznő ki nem állhatja egymást, nyilvánvalóan a Somerhalder-hez fűződő kapcsolatukból kifolyólag.

Ennek tetejében Reed is megosztott egy közös fotót, aminek apropójából el is mondta véleményét a témáról:

„Az elmúlt néhány évben úgy gondoltuk, hogy az alaptalan pletykák legjobb kezelési módja, ha nem foglalkozunk velük, azonban ezek ahelyett, hogy alább hagytak volna egyre nagyobb port kavartak. Arról a sztereotípiáról már nem is beszélve, hogy egy nőnek utálnia kell egy másik nőt! Úgy gondoljuk, hogy sokan szeretik a sorozatot és sokaknak morális példával is szolgál a show, ahogyan azok is szívüket és lelküket beleadják, akik készítik. Tehát, hogy véget vessünk a találgatásoknak, szeretnénk egy teljesen új és békés fejezetet nyitni!”

Ezt pedig már az állítólagos cicaharc középpontjában álló Somerhalder sem hagyhatta szó nélkül:

„Kikapcsolódás kettejükkel! A sok rosszindulatú pletyka után ez a két vagány nő végre képes volt eltölteni együtt egy igazi vacsorát. Állítsuk meg a terjedő gyűlöletet a világunkban és csatlakozzunk a szeretethez. Itt csak szeretet van, volt és lesz is!” – írta a színész.

 

A photo posted by iansomerhalder (@iansomerhalder) on

Ha érdekel, hogyan alakul a színészek által alakított karakterek sorsa a szériában, akkor kövesd figyelemmel a Vámpírnaplók című sorozatot, minden kedden este 23:00-kor a Cool-on! Vagy bármikor visszanézheted az RTl Most-on!

Forrás: usweekly.com
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók