Műsorújság
RTL Most

A Vámpírnaplók sztárja végre megmutatta kisbabáját!

Candice Accola majdnem egy évig rejtegette kislányát a nyilvánosság elől, most viszont a Trump ellenes vonuláson, több képen is megörökítette a picit, és végre a cuki arcát is láthatjuk.

Candice életét sokan elirigyelnénk, hiszen meglehetősen idillinek tűnik, ráadásul minden szerencsésen alakul a magánéletében és a karrierjében egyaránt. Mióta Nina Dobrev bemutatta jelenlegi férjének, a The Fray együttes gitárosának, tényleg elkezdett felfelé ívelni az élete. Sőt, az anyaságba is gyorsan beletanult, hiszen Joe-nak két nagyobb lánya is van egy korábbi kapcsolatából, úgyhogy a kicsi Florence May érkezésére teljes mértékig fel tudott készülni.

A gyönyörű anyuka nem mellesleg lelkes Insta-felhasználó, így a rajongói és a követői mindig képben lehetnek, hogy éppen mivel foglalatoskodik. Ráadásul, akik lelkesen nézegetik a képeit, már tudhatják, hogy mióta megszületett a kicsi Florence (tavaly január), Candice egyetlen olyan fotót sem posztolt, amin láthatnánk a kicsi arcát is. Gondosan ügyelt rá, hogy mindig csak hátulról vagy takarásban látszódjon a kislány.

Ez az óvatos hozzáállás azonban most véget ért!


Candice és mostohalányai, valamint Florence is részt vettek a Donald Trump ellen rendezett felvonuláson, ahol a színésznő több olyan képet is közzétett, amin végre megcsodálhatjuk a szépséges kicsi lányt!

Az már most biztos, hogy rengeteget örökölt az apukájától, hiszen egyelőre inkább Joe-ra hasonlít – a cukiságát viszont tutira anyukájától örökölte! Nézzétek!


Ha nem szeretnétek lemaradni a Vámpírnaplók legújabb részeiről, akkor az éjszakai baglyoknak hajnalban, 00:45-kor érdemes az RTL Klubra kapcsolniuk!

Addig is pótolhatjátok az eddigi részeket az RTL Moston!

Legnézettebb videók