Műsorújság
RTL Most

A Vámpírnaplók sztárja Orlando Bloom-mal randizik!

Úgy tűnik, a híresztelések ellenére a színész még sem élvezi annyira a szingliséget, hiszen alig pár hónapja ért véget kapcsolata Katy Perry-vel máris új szépség van a láthatáron, aki nem más, mint a sorozatsztár Nina Dobrev! Jöhetnek a részletek?

A Karib-tenger kalózai 5 sztárjának viharos szerelmi életétől, azóta hangos a sajtó, hogy elhagyta gyermeke anyját, a szupermodell Miranda Kerr-t, majd kiderült, hogy az énekesnő Katy Perry-vel találkozgat, akit állítólag a szintén énekesnő, Selena Gomez miatt hagyott ott.

Most pedig úgy tűnik, hogy a Vámpírnaplók színésznőjével, Nina Dobrev-vel találkozgat, akivel bár már egy ideje ismerik egymást, most mégis több van közöttük, mint barátság!

 

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

Erről egy névtelen forrás számolt be az egyik külföldi lapnak, ahogyan arról is szót ejtett, hogy a pár egyelőre nem veszi túl komolyan a dolgokat, inkább csak próbálják jól érezni magukat egymás társaságában.

 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Ez az jelenti, hogy a szoknyapecér Bloom, mégsem horgonyoz le a fiatal szépség mellett?

Ha kíváncsi vagy, hogyan alakul Nina Dobrev sorsa a Vámpírnaplók című sorozatban, kövesd nyomon minden kedd este 23:00-kor a Cool-on!

Forrás: elle.com
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók