Műsorújság
RTL Most

Március 20-án vadonatúj részekkel érkezik A mi kis falunk

A mi kis falunk ötödik évadának folytatásával érkezik az RTL Klub sikersorozata.

Az RTL Klub nagysikerű sorozatának ötödik évada (gyártó:ContentLAB&Factory) március 20-án 20:00 órakor folytatódik az RTL Klubon, az RTL Most+ platformon pedig március 20-i televíziós premiert megelőzően már reggeltől, egész nap elérhető az epizód.

Pajkaszeg lakóinak fordulatokban és mókás pillanatokban gazdag élete ismét vidám és önfeledt pillanatokat szerezhet majd a nézőknek. Rögtön az első epizódban a polgármester ráeszmél, hogy az áldott állapotba lévő Erikát hosszú időre nélkülöznie kell, ráadásul valami bűzlik a faluban. A folytatásban Laci úgy dönt, gazdag ember lesz és a kezdő lépést meg is teszi. Bazsó szeretné bebizonyítani, hogy Pajkaszegen megtalálta a helyét. Gyurinak Erika terhessége miatt plusz feladatai lesznek, és az anyósával is meggyűlik a baja. A polgármester fejében őrült terv születik: Pajkaszeg váljon önálló köztársasággá.
 


Főbb szereplők: Csuja Imre, Bánki Gergely, Lovas Rozi, Lengyel Tamás, Reviczky Gábor, Schmied Zoltán, Bata Éva, Szabó Győző, Udvaros Dorottya, Debreczeny Csaba, Kerekes József, Rusznák András, Sarkadi Kiss János, Dióssi Gábor, Tóth Enikő, Zsurzs Kati, Fehér Tibor, Törőcsik Franciska, Mikecz Estilla, Szarvas József. 

A mi kis falunk premier epizódjai március 20-ától szombatonként 20:00 órától az RTL Klub műsorán. Az új epizódok pedig a minden szombaton, a televíziós premier előtt, reggeltől egész nap láthatók az RTL Most+-on.

Legnézettebb videók