Műsorújság
RTL Most

A Hazug Csajok Társaságának sztárjánál betelt a pohár!

Sasha Pieterse a sorozat Alison-ja megelégelte, hogy kritizálják a külsejét, legfőképp a súlyát! Így hát úgy döntött beolvas a rosszakaróknak és felvilágosítja őket, mi az oka a gyönyörű színésznő feltűnő átalakulásának!

Pieterse 12 évesen került a Hazug Csajok Társasága című műsorba, melyben egy 16 éves tinédzser lányt alakít! Azóta eltelt hét év, a fiatal szépség pedig, a nézők előtt ért fantasztikus nővé! Azonban egy-két embernek nem tetszett ez a változás és rögtön szóvá is tették, megkeserítve ezzel a sztár mindennapjait.

„Az emberek azt kérdezgették, hogy terhes vagyok-e, ezért döntöttem most úgy, hogy ez nem mehet így tovább és, hogy beszélnem kell a problémámról!”- nyilatkozta a szőkeség.

Majd hozzátette:

„Úgy gondolom az egyik legnehezebb dolog, amit tenned kell az életedben, az az, hogy szeresd magad, úgy ahogy vagy! Egy olyan világban élünk, ami kihasználja az önbizalomhiányunkat és a bizonytalanságainkat!”

A színésznő elmondta, hogy már fiatalon megtanulta megvédeni magát a kritikáktól és nem azért, mert híres, hanem mert boldog akart lenni.

„Különösen a nőket, a kinézetük alapján szokták megítélni, függetlenül attól, hogy híresek-e vagy sem! Minket pedig tudat alatt formálnak a különböző vélemények arról, hogy hogyan látnak minket a többiek, főleg a negatív meglátások tudják aláásni az önértékelésünket.”

Bár, Sasha Pieterse oda figyel az egészséges életmódra, ahogyan kamaszból nővé cseperedett, némi súlyt is magára szedett, amit persze a kárörvendők azonnal meg is jegyeztek!

A csinos színésznőnek egyébként hormonális problémái vannak, ami gyakorta előfordul nemcsak, a nők, de a férfiak körében is!

Mindezek ellenére Sasha nem keseredett el, azt mondta, szeretne változtatni a dolgon, de fontosabbnak tartja, azt hogy szeresse önmagát az életének bármely szakaszában és inkább arra hívja fel mások figyelmét is, hogy úgy kezeljük a többieket, ahogyan szeretnénk, ha minket is kezelnének!

Ha kíváncsi vagy, hogy a magabiztos Pieterse-nek hogyan alakul a sorsa a Hazug Csajok Társaságában, kövesd figyelemmel a sorozatot minden hétköznap 11:55-kor az RTLII-n!

Forrás: teenvouge.com
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók