Műsorújság
RTL Most

A Hazug Csajok Társaságának sztárjánál betelt a pohár!

Sasha Pieterse a sorozat Alison-ja megelégelte, hogy kritizálják a külsejét, legfőképp a súlyát! Így hát úgy döntött beolvas a rosszakaróknak és felvilágosítja őket, mi az oka a gyönyörű színésznő feltűnő átalakulásának!

Pieterse 12 évesen került a Hazug Csajok Társasága című műsorba, melyben egy 16 éves tinédzser lányt alakít! Azóta eltelt hét év, a fiatal szépség pedig, a nézők előtt ért fantasztikus nővé! Azonban egy-két embernek nem tetszett ez a változás és rögtön szóvá is tették, megkeserítve ezzel a sztár mindennapjait.

„Az emberek azt kérdezgették, hogy terhes vagyok-e, ezért döntöttem most úgy, hogy ez nem mehet így tovább és, hogy beszélnem kell a problémámról!”- nyilatkozta a szőkeség.

Majd hozzátette:

„Úgy gondolom az egyik legnehezebb dolog, amit tenned kell az életedben, az az, hogy szeresd magad, úgy ahogy vagy! Egy olyan világban élünk, ami kihasználja az önbizalomhiányunkat és a bizonytalanságainkat!”

A színésznő elmondta, hogy már fiatalon megtanulta megvédeni magát a kritikáktól és nem azért, mert híres, hanem mert boldog akart lenni.

„Különösen a nőket, a kinézetük alapján szokták megítélni, függetlenül attól, hogy híresek-e vagy sem! Minket pedig tudat alatt formálnak a különböző vélemények arról, hogy hogyan látnak minket a többiek, főleg a negatív meglátások tudják aláásni az önértékelésünket.”

Bár, Sasha Pieterse oda figyel az egészséges életmódra, ahogyan kamaszból nővé cseperedett, némi súlyt is magára szedett, amit persze a kárörvendők azonnal meg is jegyeztek!

A csinos színésznőnek egyébként hormonális problémái vannak, ami gyakorta előfordul nemcsak, a nők, de a férfiak körében is!

Mindezek ellenére Sasha nem keseredett el, azt mondta, szeretne változtatni a dolgon, de fontosabbnak tartja, azt hogy szeresse önmagát az életének bármely szakaszában és inkább arra hívja fel mások figyelmét is, hogy úgy kezeljük a többieket, ahogyan szeretnénk, ha minket is kezelnének!

Ha kíváncsi vagy, hogy a magabiztos Pieterse-nek hogyan alakul a sorsa a Hazug Csajok Társaságában, kövesd figyelemmel a sorozatot minden hétköznap 11:55-kor az RTLII-n!

Forrás: teenvouge.com
Képek: tumblr.com

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók