Műsorújság
RTL Most

10 dolog, amit eddig nem tudtál a Szívek doktoráról

Az RTL Klubon 2017-ben a harmadik évaddal folytatódik a Szívek doktora című sorozat. Összegyűjtöttünk tíz érdekességet a szériával kapcsolatban, amit eddig még biztosan nem tudtál kedvenceidről!

A New York-i Dr. Zoe Hart nagyon elkeseredik, amikor kiderül, hogy az áhított sebészorvosi ösztöndíjához azt a feltételt szabják, hogy egy évig háziorvosként kell dolgoznia. Végül az alabamai Bluebellben köt ki, ahol az öntelt dr. Brick Breeland mellett kell dolgoznia. Zoe megismerkedik a kisváros különös lakóival, és lassan, de sikerül felvennie a ritmust. Azonban a legnagyobb meglepetés Zoe számára még hátravan.

A sorozat 3. évadában Zoe néhány elvarratlan ügy miatt tér csak vissza Bluebelbe azután, hogy kínos helyzetbe hozta magát. Ám a sors maradásra kényszeríti, s ezáltal újabb esélyt kap arra, hogy életét és kapcsolatait rendbe tegye. A város lakói azonban nem felejtenek, és alaposan megnehezítik a helyzetét. Ha kíváncsi vagy, hogyan alakul Zoe sorsa, nézd minden hétköznap 14 óra után a Szívek doktorát!

Addig is íme néhány érdekes infó a sorozatról:

1. Wilson Bethel egy hetett töltött a forgatást megelőzően a déli államokban, hogy elsajátítsa a déli akcentust.

2. Rachel Bilson (Zoe) és Wilson Bethel (Wade) korábban a Narancsvidék című sorozatban dolgoztak együtt, azonban Wilsont kirúgták, mert elkésett a forgatásról.

3. A sorozat készítője, Leila Gerstein szerint olyan a Szívek doktora, mint a Szívek szállodája déli kiadásban.

 


4. Számos kapcsolódási pont van Taylor Swift és a Szívek doktora között. Az énekesnő jó pár dala felcsendül a sorozatban, ráadásul a Lemon Breelandet alakító színésznő, Jaime King is szoros kapcsolatban áll Taylorral, aki nem csupán az egyik legjobb barátnője, de a kisfiának a keresztanyja is.

5. Ugyanabban a stúdióban forgatták a sorozatot, mint a Hazug csajok társaságát és a Szívek szállodáját.

6. A Dr. Brick Breelandet alakító színész, Tim Matheson mindössze 5 évvel fiatalabb a sorozatbeli édesanyját alakító színésznőnél, Maree Cheathamnél.

 


7. A Breeland nővérek növények után kapták a nevüket, így lett az egyik lány Lemon (citrom), a másik pedig Magnolia (liliomfa).

8. Míg Rachel Bilson karaktere, Zoe terhes volt a sorozatban, a színésznő is első gyermekével volt várandós, akinek 2014 októberében adott életet.

9. Bár Meredith Monroe Lemon édesanyját alakítja, a színésznő csupán 10 évvel idősebb a lányát játszó Jaime Kingnél. Azért volt mindez lehetséges, mert eredetileg csak visszaemlékezésekben tűnt volna fel Monroe.

 


10. Rachel Bilson egyszer megviccelte Wilson Bethelt, akivel egy csókjelenetet vettek fel. A lány a forgatás után egy herpeszt festett a szájára a sminkkészletével, majd lefotózta azt a színésznek, és csak annyival kommentálta, hogy ezt az ő csókjának köszönheti.

Képek forrása: Tumblr

Legnézettebb videók