Műsorújság
RTL Most

Gyakran Ismételt Kérdések

Az alábbiakban gyűjtöttük össze az RTL Most és RTL Most+ felülettel kapcsolatban felmerülő kérdéseket.

Tartalmi kérdések

 

Külföldről miért nem érhető el minden tartalom?

Az RTL Moston található tartalmak egy része a kapcsolódó jogdíjak miatt csak Magyarország területéről érhetők el.

Hogyan érhetők el az egyes műsorok korábbi epizódjai, vagy előző évadai?

Az RTL Moston az aktuális műsorok epizódjai a tévés adást követő 5 vagy 7 napon át érhetők el. Ezt követően "lakat" jelzés kerül az ezen a felületen már nem elérhető epizódokra.

Az RTL Most+ kínálatában azonban a lakattal jelölt tartalmak, és akár az egyes műsorok összes korábbi része is megtekinthető, sőt, exkluzív tartalmak is várják a felhasználókat.

 

RTL Most+ eléréssel kapcsolatos kérdések

 

Honnan igényelhetek az RTL Most+ szolgáltatás aktiválásához szükséges kódot?

Az RTL Most+ aktiválásához a telekommunikációs szolgáltatódnál igényelhetsz kódot, mely jelenleg a Kapos-NET Kft, Pick-Up Kft., PR-Telecom, Sághy-Sat Kft., Tarr Kft., Telenor, Vidanet és a Vodafone cégcsoport arra jogosult előfizetői részére érhető el. Amennyiben olyan televízió előfizetési csomaggal rendelkezel, amely tartalmazza az RTL Most+ szolgáltatást is, az aktiváló kódot a szolgáltatód küldi ki számodra. Ha már regisztrált felhasználója vagy az RTL Most-nak, akkor nincs más dolgod, mint a kódot megadnod a felületen, és máris minden extra szolgáltatás elérhetővé válik számodra!

Telenoros előfizető vagyok, pontosan melyik csomagokhoz jár RTL Most+ aktiváló kód?

A Telenor MyTV Plusz és MyTV Max előfizetők jogosultak RTL Most+ aktiváló kódra.

Vodafone előfizető vagyok, pontosan melyik csomagokhoz jár RTL Most+ aktiváló kód?

A következő Vodafone szolgáltatónál elérhető csomagok előfizetői jogosultak aktiváló kódra: Digital Mini, Digital Bronze, Digital Gold, Extra kiegészítő TV Start csomag, TV Comfort, TV Premium.

A TARR Kft előfizetője vagyok, pontosan melyik csomagokhoz jár RTL Most+ aktiváló kód?

RTL Most+ aktiváló kódot a TARR Kft. Alap vagy Extra kábeltv csomaggal rendelkező előfizetők igényelhetnek.

A Sághy-Sat Kft előfizetője vagyok, pontosan melyik csomagokhoz jár RTL Most+ aktiváló kód?

RTL Most+ aktiváló kódot a Családi alap vagy a Bővített kábeltv csomaggal rendelkező előfizetőik igényelhetnek a szolgáltatótól.

A saját szolgáltatóm nem található meg a listában.

A szolgáltatók köre folyamatosan bővül, azonban az egyes szolgáltatók csatlakozására vonatkozó konkrét időpontot egyelőre nem tudunk közölni. Kövesd figyelemmel Facebook oldalunkat, ahol elsőként tájékozódhat.

Ha van kódom, hogyan tudok hozzájutni a szolgáltatáshoz?

Az RTL Most felületen lakattal vannak megjelölve azok a műsorok, melyeket csak RTL Most+ hozzáféréssel tekinthetsz meg. Amennyiben telekommunikációs szolgáltatódtól már kaptál hozzáférési kódot, abban az esetben az RTL Most+ felület aktiválásának a lépései a következők:

 • kattints egy lakattal megjelölt tartalomra
 • az így megnyíló ablak alján kattints az „Ajánlat kiválasztása” gombra, majd ha még nem tetted meg, lépj be meglévő adataiddal, vagy regisztrálj egy új RTL Most fiókot.
 • ezt követően add meg a szolgáltatódtól kapott aktiváló kódot, és élvezd az RTL Most+ szolgáltatás előnyeit, mint
  • Exkluzív digitalis tartalmak
  • Élő adások
  • Hosszabb ideig elérhető videók
  • HD minőségű vidóek
  • Kevesebb reklám
  • Chromecast lehetőség

Vagy tekintsd meg a következő videót: Videó megtekintése

Külföldön élek, de szeretnék hozzáférni az RTL Most+ felülethez. Van erre mód?

Az RTL Most+ felülethez kódot kizárólag a szerződött telekommunikációs cégek tudnak adni, ezért amennyiben külföldi tartózkodás vagy egyéb ok miatt egyik érintett szolgáltatónál sincs szerződése, abban az esetben sajnos nem tudunk hozzáférést adni az RTL Most+ felülethez. Az RTL Most felületen azonban kedvenc műsorait továbbra is eléri a televíziós adást követő 5 vagy 7 napon keresztül, valamint bizonyos tartalmaink továbbra is korlátlanul visszanézhetők (például a magazin műsorok, Reggeli vagy Híradó).

 

Technikai kérdések

 

Elérhető okostévén az RTL Most? 

Az RTL Moston a legmodernebb videolejátszási és -titkosítási technológiákat használjuk, amik segítenek a tartalmak minél gördülékenyebb fogyasztásában - miközben lehetővé teszik azok hatékony védelmét az illegális másolatot készíteni próbálók elől – ahogy ezt a tartalomtulajdonosok joggal várják tőlünk el. Ezen technológiák fejlődése (streaming, másolásvédelem) odáig jutott, hogy az okostelevíziókban található böngészőkben már nem lehetséges a tartalmak lejátszása. Az RTL Most egy számítógépekre és okostelefonokra optimalizált platform, aminek első – hivatalos – nagyképernyős fogyasztási módja az RTL Most+ szolgáltatási csomagban található „chromecast” funkció, amely segítségével a mobiltelefonon futó videó bármelyik chromecast képes okostévére kitükrözhető. Dolgozunk további megoldásokon, hogy minél több felhasználó minél több platformon elérje kedvenc RTL-es tartalmait, de az okostelevíziók böngészőinek kompatibilitása jelenleg nem szerepel a megoldandó feladataink között.

Elérhető Apple TV-n az RTL Most?

Apple TV-n egyelőre még  nem elérhető az RTL Most applikáció, kollegáink azonban dolgoznak azon, hogy minden platformon megjelenhessen. 

Elérhetőek a tartalmak HD minőségben?

Az RTL Most+ felületen a tartalmak nagy része elérhető HD minőségben, mely 720p felbontást jelent.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a videók képminősége az internet sebességétől/sávszélességtől függ a videólejátszás akadozásának kiküszöbölése érdekében.

IPTV-n elérhető lesz?

Az RTL Most műsorai jelenleg okostelefonon, tableten és laptopon érhetők el Az RTL Most+ tartalmait pedig Google Chromecast segítségével TV-készülékén is élvezheti.

Technikai problémám van, honnan kérhetek segítséget?

Kérjük, a probléma pontos leírását, és a használt eszköz pontos típusát küldje el a help@rtlmost.hu e-mail címre.

Legnézettebb videók