Műsorújság
RTL Most
Like
Like

 

Barnicskó Vali

 

Életkor: 26

 

Családi állapot: szingli-mingli

 

Hajszín: „Nekem mindegy, csak a színe legyen vörös”

 

Szemszín: általában kék, de ha mérges vagyok, bezöldül

 

Csillagjegy: Vízöntő, Bak, Ikrek

 

Magasság: 168 cm

 

Hobbi:

Szeretek írni, többnyire inkább csak a fióknak – verset, dalszöveget, mesét. Bármerre járok blogolok, naplózom – most is, de ezt csak a verseny végén tervezem megosztani…

A testi-lelki harmónia megőrzésére törekszem az X-faktorban is: mivel a hétköznapokban figyelek a minőségi táplálkozásra, a rendszeres mozgásra és a szellemi-lelki fejlődést segítő tevékenységekre, a hobbijaim is ennek az egészségtudatos életformának a részei.

 

Kedvenc szín: a vörös, a narancs, a sárga, a zöld, a világoskék, az ibolya és a napfényfehér

 

Kedvenc étel:

Az ízek megszállottja vagyok, mindig nyitott az újdonságokra. A kedvenc ételeim helyett is inkább kipróbálok valamit, ami éppen ellenállhatatlanul hívogat az étlapról… A bio és vega ételekkel bármikor le lehet venni a lábamról – hogy az édességekről ne is beszéljünk!

 

Kedvenc film:

Nagyon szeretem a mesék varázslatos, énekes-táncos világát, pl. a Óz, a csodák csodáját, vagy az újabb, animációs produkciókat. A vidámság mellett Tim Burton a szívem másik csücske. A Sweeney Toddot kívülről tudom. A legfontosabb igazából, hogy legyen szép a látvány, élvezetes, kifinomult képekkel. Kedvenc műfajom sincs – a hangulata Tarantino, Guy Ritchie és Jim Jarmusch filmjeinek tetszik leginkább, ugyanakkor lenyűgöz Jean-Pierre Jeunet és Kim Ki Duk munkáinak atmoszférája is. Magyar kedvenceim Rudolf Péter és Fliegauf Benedek.

 

Kedvenc előadó:

Aki a színpadon áll, legyen profi zenész, precíz előadó, de ami még fontosabb, hogy hasson rám, amit felszabadultságnak tudnék nevezni. Ilyen karizmatikus, néha extrém előadó és példakép nekem Bobby McFerrin vagy Jack Black, nők közül padig Lady Gaga és Björk!

 

Kedvenc tárgy:

Van egy kék plüsspandám, Ping. Neki van két csilingelő csikung golyója. Az ablakomból egy gránitlapra festett ikon őriz, a színpadon pedig mindig velünk van egy pici rózsafűzér. Van egy gravírozott mikrofonom, ami arra emlékeztet, hogy a színpadi megjelenés kiválasztottság. Mindhárman hálásak vagyunk a közönség szeretetéért, amit a minőségi produkciókkal igyekszünk megszolgálni hétről hétre.

 

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola:

Pszichológia szakon végeztem, és fókusztréner vagyok. Magyar nyelv és irodalomból államvizsga előtt állok. Legújabb tanulmányaim a Thália Tanodához kötnek: komplex színészképzésükben tánc, kaszkadőr, pantomim, sőt szinkron órák is vannak!

 

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Hogy mit csinálok fókusztrénerként. Majd egyszer elmondom, de nem most. :P

 

Eddigi tapasztalataim a zenével…(fellépések, iskolák, hangszerismeret):

Zenei múltam a következő formációkban volt jelentősebb: Cantemus és Pro Musica énekkarok (1998-2003), Relikvia/Viative zenekar (2002-2008), KAG (Korom Attila Group, 2005-2009), Védett férfiak (2011), Sonar bistro (2011-2012), Easy karma (2012). Iskoláim a Kodály Zoltán Általános Iskola (Nyíregyháza), a Vikár Béla Zeneiskola (Nyíregyháza) és a Józsefvárosi Zeneiskola (Budapest) voltak. Ezúton mondanék köszönetet minden énektanáromnak, akik munkája nélkül ma nem lehetnék ebben a versenyben. Hangszerek közül zongorán, furulyán és klarinéton játszom.

 

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor…:

Alig pár hete az ország legnagyobb tehetségkutatójának zsűrije és közönsége állva tapsolt az Adele-triónknak. Most már butaságnak tartom, de nagyon sokáig titkoltam – csak a családom és a legközelebbi barátaim tudták, hogy éneklek. Ennek az volt az oka, hogy rettegtem tőle, hogy nem fogják szeretni az emberek a hangomat. Úgy érzem, hogy egy húsz évig titkolt vágyam kapott most szabad utat…

 

 

Gubik Petra

 

Életkor: 23

 

Családi állapot: egyedülálló

 

Hajszín: sötétbarna

 

Szemszín: sötétbarna

 

Csillagjegy: Oroszlán

 

Magasság: 175 cm

 

Hobbi: éneklés, tánc, futás, biciklizés, túrázás, vers írás, dalírás, festés, motorozás, álmodozás

 

Kedvenc szín: fűzöld

 

Kedvenc étel: tejbegríz

 

Kedvenc film: Állítsátok meg Terézanyut, La vie en rose, Fekete hattyú, Micsoda nő, Ace Ventura - Állati nyomozó, Végy és vezeklés, Életrevalók

 

Kedvenc előadók: Alicia Keys, Adele, Norah Jones, Jessie J., Bryan Adams, Natasha Bedingfield, Beyoncé

 

Kedvenc tárgy: toll, jojo, kedvenc verseskötetem, szemüveg, notesz, hegyikristály, kis díszdobozkám

 

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola:

színészet - Békés Megyei Jókai Színház Színitanház

Debreceni Egyetem – BTK- néprajz, muzeológia

A békéscsabai Jókai Színház színésze vagyok.

 

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam:

Egyszerű falusi gyerek vagyok, a Szabolcs megyei Ajak településről. Háromgyerekes család második sarjaként láttam napvilágot. Imádom a természetet, az illatokat és képes vagyok vízparton órákig ücsörögni és bámulni a hullámzó vizet. Szeretem szabadnak érezni magam, érezni a föld energiáját. Ilyenkor kimegyek a természetbe, ahol mindentől távol vagyok, semmi technika, csak a mező, a rétek, az erdő illata és a naplemente.

Imádom a családomat.

Nagyon szeretek minden sporttal kapcsolatos dolgot.

Van egy kis robogóm, Kimkónak hívják ;).

Nagyon kedvelem a humort, és bárhová megyek, mindig van nálam egy verseskötet, vagy ha egy egész könyv nem is, képes vagyok kinyomtatni az akkor épp legkedveltebb verseimet és utazás közben azt olvasgatom.

Mp3 lejátszó nélkül nem indulok el sehová. „Mert a zene az kell…”

 

Eddigi tapasztalataim a zenével…(fellépések, iskolák, hangszerismeret):

Hét évesen kezdtem zenei ismereteimet a kisvárdai Weiner Leó Zeneiskolában; ahol nyolc évig zongoráztam.

Addig szüleim bakelitlemezeit hallgattam rongyosra… és üvöltöttem a Karthago dalokat meg persze Koncz Zsuzsát. Kezdetben énekkarban énekeltem, általános iskolában, majd gimnáziumban.

A szóló énekléssel a gimiben kezdtem foglalkozni. Az akkori drága énektanárnőm; Enci néninek köszönhetően bontakozott ki bennem az éneklés iránti vágy. Azóta nincs megállás…

A színházzal 17 évesen kerültem kapcsolatba. Énekelni akartam, itt lehetőséget kaptam.

Egyik legjobb tanulási lehetőségnek tartom, nem a legkönnyebb út, de sokkal több dolgot tanulsz itt a hangképzésen túl ahhoz, hogy egyszer majd jó előadó válhasson belőled.

A mai napig szívesen zongorázom és saját dalok írásával próbálkozom. Gyerekkori álmom egy saját zenekar.

A zenét egy hihetetlenül fantasztikus kifejezőkészségnek tartom, ha nem lenne zene, én sem lennék.

Jelenlegi projektünk most a legnagyobb kihívás az életünkben, ez a formációnk. Hihetetlen tapasztalatot és folyamatos tanulást, megismerést nyújt egy ilyen fajta közös munka.

 

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor…:

Nekem sok legszebb pillanat volt eddig az életemben.

Az egyik ilyen örök pillanat az, amikor színpadon áll az ember és sikerül azt a hatást kiváltania a körülötte lévő hallgatóságból, amit hinni sem mert.

Legmeghittebb pillanataim azok, amikor hosszú idő után újra találkozom a családommal. Ezek könnyes pillanatok.

 

Molnár Szulita

 

Életkor: 20

 

Családi állapot: egyedülálló

 

Hajszín: szőke

 

Szemszín: kékesszürke

 

Csillagjegy: kos

 

Magasság: 169 cm

 

Hobbi: gitározás, festés, rajzolás, olvasás

 

Kedvenc szín: fekete, szürke

 

Kedvenc étel: anyukám húslevese, spenót, zöldborsófőzelék

 

Kedvenc film: Amelie csodálatos élete, Forrest Gump, Galaxis útikalauz stopposoknak, Gyűrűk ura trilógia

 

Kedvenc előadó: Sia Furler, Glen Hansard, Beyoncé, Zselenszky

 

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola:

Érettségi, jelenleg keresem a helyem..:)

 

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam:

Nagyon türelmetlen vagyok és nem szeretem, hogyha az arcomhoz nyúlnak.

 

Eddigi tapasztalataim a zenével…(fellépések, iskolák, hangszerismeret):

Magamtól tanulok gitározni immáron 5 éve..:)

 

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor…:

Én úgy tartom, hogy minden nézőpont kérdése, ezért bármilyen apró dolgot tudok csodának tartani, de ami legtöbbször boldoggá tesz, az a közös alkotás, legyen szó bármiről..:)

Ajánlott videók

Legnépszerűbb videók

Teljes adások RTL Most Logo