Műsorújság
RTL Most
Kocsis Tibor
Kocsis Tibor

 

 

Életkor: 30 év

 

Családi állapot: egyedülálló

 

Hajszín: szőkésbarna

 

Szemszín: barna

 

Csillagjegy: Szűz

 

Magasság: 184 cm

 

Hobbi: mozi, utazás, új helyek felfedezése

 

Kedvenc szín: kék

 

Kedvenc étel: rántott sajt

 

Kedvenc film: Amerikai szépség, Moulin Rouge, Hatodik érzék, Alien-filmek

 

Kedvenc előadó: Robbie Williams, Michael Bublé, Madonna

 

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: Kommunikáció-művelődésszervező szak, főiskolai diploma. jelenlegi foglalkozás: sorsolási menedzser, Szerencsejáték Zrt.

 

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Régóta foglalkozom énekléssel, és a kudarcok ellenére soha nem hagytam ott a színpadot. Szeretném is, ha minden ember számára azt az üzenetet adhatnám át, hogy az álmainkat soha nem szabad feladni!

 

Eddigi tapasztalataim a zenével…(fellépések, iskolák, hangszerismeret): Évekig jártam tanárhoz hangképzésre, az évek alatt több zenekar énekeseként léptem fel, és tanultam zongorázni is gyerekkoromban.

 

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor…: Az egyik legszebb pillanat a 28. születésnapom volt, amit egy gyönyörű helyen tölthettem el, a legfelemelőbb és leghihetetlenebb pillanat pedig az volt, amikor ráeszméltem, hogy az X-Faktor legjobb 24 énekese között lehetek, és ezt nem is a döntés pillanatában fogtam fel, hanem másnap reggel fogmosás közben :) de összességében az X-Faktornak már most sok szép pillanatot köszönhetek, amiket felsorolni is nehéz lenne.

Ajánlott videók

Legnépszerűbb videók

Teljes adások RTL Most Logo