Műsorújság
RTL Most
Vanek Andor
Vanek Andor

Vanek Andor már a Válogatón bezsebelte a mentorok elismerését, amikor előadta a The Greatest Showman című filmből ismert betétdalt, a Never Enough-ot. A Mentorházban pedig Zhavia 17 című slágerével énekelte be magát az Élő show-ba.

Életkor: 16

Születési dátum: 2003.04.23.

Családi állapot: egyedülálló

Hajszín: szőke (eredetileg sötétbarna)

Szemszín: barnás-zöld

Csillagjegy: Bika

Magasság: 184 cm

Hobbi: lovaglás, tánc (hip-hop)

Kedvenc szín: szürke, kék, zöld, sárga

Kedvenc étel: Sushi

Kedvenc film: nincs, sok filmet szeretek

Kedvenc előadó: Zhavia & Billie Eilish

Kedvenc tárgy: A telefonom

 

Azért jelentkeztem az X-Faktorba, mert sokan javasolták, hogy próbáljam ki magam, mert nagy tehetségnek tartanak, emellett nekem is régóta piszkálta a fantáziámat, hogy megmérettessem magam ebben a műsorban. Szeretném megmutatni a világnak, hogy milyen adottsággal áldott meg az Isten.

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: tanuló

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Imádom a természetet és az állatokat. Szeretek rajzolni, valamint élek-halok a ruhákért. Nagyon szeretem a társaságot, nagyon fontosak a barátaim az életemben. Nem szeretek unatkozni, általában egyik programról megyek a másikra.

Eddigi tapasztalataim a zenével (fellépések, iskolák, hangszerismeret): Pici koromtól énekelek, de komolyabban általános iskolában kezdtem el foglalkozni az énekléssel. Megnyertem két népdal éneklési versenyt, majd a Petőfi Musical Stúdió tagja lettem. A Pesti Magyar Színházban volt lehetőségem a Valahol Európában című darabban szerepelni.

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor a nővérem kislánya megszületett, illetve amikor az X-Faktor előválogatóján mind a négy mentor és a közönség is állva tapsolt nekem.

Azért örülök, hogy ByeAlex a mentorom, mert őt érzem a legközelebb állónak az egyéniségemhez. Egyenes embernek tartom és szerintem nagyon jó csapat leszünk. Sok mindent el fogunk érni együtt.

Van-e szerencsehozó kabalád, ha igen, mi az, és kitől kaptad?  Három kabalám is van. Egy karkötő, amit anyukám adott nekem. Egy feliratos törölköző, melyet egy barátomtól kaptam, illetve egy pár kockás zokni, amit szinten az egyik barátomtól kaptam.
 

Ajánlott videók

Legnépszerűbb videók

Teljes adások RTL Most Logo