Műsorújság
RTL Most
Urbanovics Vivien
Urbanovics Vivien

Az énekes a válogatón Jennifer Hudson dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie a mentorokat. A Mentorházban pedig az Endless Love című dallal sikerült megkapnia Gáspár Lacitól az Élő show-t jelentő „igen”-t.1. élő show-s produkciója - Havana (Camila Cabello ft. Young Thug)

 

 


Életkor: 20 

Születési dátum: 1998.10.11.

Családi állapot: egyedülálló

Hajszín: barna

Szemszín: barna

Csillagjegy: mérleg

Magasság:160 cm

Hobbi: rajz

Kedvenc szín: fekete, bordó, piros, mustár sárga

Kedvenc étel: pörkölt

Kedvenc film: Édesek és mostohák

Kedvenc előadó: Jennifer Hudson, Szőke Niki , Cserhati Zsuzsa, Malek Andrea

Kedvenc tárgy: nincs

 

Azért jelentkeztem az X-Faktorba, mert… szerettem volna megtudni azt, hogy a mentorok és a nézők mit gondolnak a személyiségemről és a hangomról. Kimaradt az életemből a zene egy éven keresztül, ami nagyon hiányzott. Ezt egy jó lehetőségnek tartottam, hogy  újra ezzel foglalkozhassak, és az álmaimnak éljek.

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: Érettségivel rendelkezem. Tanuló vagyok.

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: nagyon nagy álmom az, hogy egy elismert énekesnő lehessek.

Eddigi tapasztalataim a zenével (fellépések, iskolák, hangszerismeret):  Zeneművészeti iskolába jártam négy évig magánének szakon, majd jazzének szakon végeztem el az iskolát. Részt vettem egy országos jazz versenyen, amin második helyezést értem el. Klasszikus zongorát is tanultam.

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor…  a kezemben tarthattam az unokatesómat, amikor megszületett. A másik pedig az X-Faktor színpadán ilyen nagy közönség előtt énekelni.

Azért örülök, hogy Gáspár Laci a mentorom, mert… sokat tanulhatok a tőle. Szerintem sok zenei tapasztalattal rendelkezik, emiatt sokat tud majd segíteni. Szeretem a dalait, kisgyerek korom óta hallgatom.

Van-e szerencsehozó kabalád, ha igen, mi az, és kitől kaptad?
Nincs.

 

 

Ajánlott videók

Legnépszerűbb videók

Teljes adások RTL Most Logo